Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hitka122

nie było Kaczyńskiego w Zamku Królewskim

Polecane posty

Gość hitka122

już pokazał focha.widać- zazdrość go zżarła.a tak podobno miał się zmienić-"koniec wojny polso-polskiej"....wilk w owczej skórze...ale najlepsze jest to,że zrobił milionom ludzi wodę z mózgu-tylu się nabrało i zagłosowało na niego...

Gość dobrze ze ufasz PO
ufaj ze PO nie zrobilo ci wody z mozgu hłe hle

Gość hhh--
jaro wkurzony

dlaczego mnie to nie dziwi? spodziewaliście się czegoś innego? ja nie

Gość hitka122
nie mówię,że bronek to super kandydat,ale przynajmniej nie jest taki mściwy i zazdrosny.myślę,że byłby w Zamku Królewskim,gdyby sytuacja była odwrotna

Gość straszna zenada
IMHO, jednak moglby troche klasy pokazac, tylko skad mialby ja wziac, jednak rzeczywiscie nie tylko niski, ale i maly.

Gość dobrze ze ufasz PO
No zgadza sie ,jeden i drugi mi nie pasuje

Gość hitka122
schował się w kącie i płacze...a ciekawe,czy nadal uważa,że jest "troszkę lewicowy"...

Mnie tez nie passi ale wolę jego anizeli wyjątkowego nienawistnego KURDUPLA:)

Gość no no--
naprawdę szkoda mi go było po tej tragedii,ale jak usłyszałam,ze bawi się w hienę cmentarną-to jakoś ten żal mi przeszedł...

Gość kwiotek55
no ale "przede wszystKIEM Polska jest najważniejsza!"

Gość trząchnij mi gałezią
przynajmniej okazało się w niedzielę 4 lipca , że data 10 kwietnia jest dla Polski jedną z najszczęsliwszych dat w jej historii

Gość hipokryzja polska
A po co mial tam isc, jest madrym czlowiekiem,a Komorowski nabrał taka rzeszę szumowiny polskiej na co tak daliscie sie nabrać.A może tez kochacie krasć,oszukiwać innych,uprawiać faryzejstwo.Jesteście wstydem wszystkich prawdziwych katolików

Gość no bez przesadyzmuu
,,przynajmniej okazało się w niedzielę 4 lipca , że data 10 kwietnia jest dla Polski jedną z najszczęsliwszych dat w jej historii ,, myślę że przeginasz :o

Od kiedy Polak=katolik? Mnie proszę do tej zakłamanej, wybiórczej rzeszy pseudo katolików nie mieszać! Z kościołem nie chcę mieć nigdy nic wspólnego. Wiem, że niektórzy zrobiliby z Polski zaściankowe państwo kościelne, ale na szczęście naród polski myśli, co udowodnił w niedzielę. Wracając do tragedii smoleńskiej, jasne, też było mi żal Jarosława, bo sama wiem jak to jest stracić kogoś bliskiego. Jednakże pogrzeb na Wawelu był początkiem kampanii prezydenckiej i szkoda, że jego elektorat nie zdaje sobie z tego sprawy :O

Gość hipokryzja polska
Przeciez duża część was została po prostu nabita w butelke,to wszystko co PO mówiło o Kaczyńskim to kłamstwo i manipulacja, dlaczego w to wierzycie komu wierzycie czy to sa autorytety dla was,czy złodziej,oszust może byc wzorem.Dlaczego plujecie na to co swięte a akceptujecie zło.Chyba was szatan opętał żeby wybierać człowieka ,który będzie teraz wszystko niszczył.

Gość nie noo a jak wyjebał
z tymi męczennikami co polegli w katastrofie lotniczej, to myślałam, że zejdę ze zdumienia :D To jest jednak oszołom jakich mało :O

Gość kwiotek55
tu nie chodzi o to,co kto obiecuje.każdy obiecuje w kampanii,a później ma nas-wyborców w nosie.ale tu chodzi o naturę i charakter człowieka.Kaczyński uśmiechał się (?)na wiecach i gdy widział kamery-ale po porażce nie potrafi się przyzwoicie zachować.taki wredny człowieczek..obraził się i już...

Gość nie noo a jak wyjebał
jaasne, to co mówi PO to kłamstwo i manipulacja, a kaczor tylko na prawdzie osadzony :D Kpisz czy o drogę pytasz ? Ciemny lud kupuje bajkę o ciągłej manipulacji przez Donka i wszędzie węszy podstęp. Myśl, słychaj, patrz i sama wyciągaj wnioski np. z tego co pieprzy maciarewicz czy kurski - zresztą autor słynnego "ciemny lud to kupi" - mówił o elektoracie pisu zresztą.

Gość kwiotek55
najgorsze jest to,ze Kaczyński -jak już brakowało mu argumentów-to zaraz zaczynał gadke o katastrofie....fakt--ugrał trochę na tym -bo ludzie się zlitowali i zagłosowali na niego,no bo on taki "biedny"...

Gość emi346674
,,przynajmniej okazało się w niedzielę 4 lipca , że data 10 kwietnia jest dla Polski jedną z najszczęsliwszych dat w jej historii ,, ooo to znaczy, że mielibyśmy wybierać człowieka na prezydenta ze współczucia tak? czy może snujesz hipotezy, że to niby ruscy w zmowie z Tuskiem pozamiatali??? Co za brednie, zacznijcie myśleć! To nie spisek dziejów ani kryminał...

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
to było do przewidzenia , Kaczyński to zły człowiek, zdjął juz swoja maskę i znów jest soba, czyli pewnie kipi z nienawisci i zawiści po przegranej

Gość kwiotek55
,,przynajmniej okazało się w niedzielę 4 lipca , że data 10 kwietnia jest dla Polski jedną z najszczęsliwszych dat w jej historii ,, nie-no to stwierdzenie to lekka przesada...sporo ludzi zginęło-dobra-nie musiało się tak stać...ale z drugiej strony zastanawia mnie jeden fakt--na cholerę ich tam tak duuuużo w tym samolocie leciało...powie mi ktoś...gdyby nie ta tragedia to w życiu byśmy nawet nie wiedzieli,że za nasze pieniądze politycy aż w takiej ilości latają na tzw.uroczystości-i to jeszcze bez zaproszenia...

Gość ---yyyy----
oglądam tvn24-ale posłowie Pisu mają kwaśne minki....łyso im jest...Jarek w czasie kampanii tyle głupot nawygadywał,"zbratał się z lewicą"- a tu PSIKUS

Gość ---yyyy----
EEEE,nie było go.już sprytne oko dziennikarzy by go tam znalazło-nie bój się

Gość borubar--
pewno kot Alik dostał rozwolnienia z nerwów i Kaczyński musiał pilnie zostać w domu....

Gość ----okok--
Alik ma rozstrój żołądka....bo dowiedział się,że nie zamieszka w pałacu prezydenckim