Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

Bol brzucha i zeber

Polecane posty

Rano wstalam i zaczal mnie bolec wsorku brzuch i zebra . To taki bol jakby ktos mnie pobil ciezko. Rozprzestrzenia sie na tylnie zebra. Jak leze na plecach lub siedze to mnie nie boli ale jak wstane to masakra. Co to moze byc?:( Niewiem co robic

Gość stawowa żaba
Idź do lekarza, a jeśli nie możesz chodzić, niech ktoś Cię zawiezie.

Gość czemu czemu
a co wczoraj robilas?,bo to typowe objawy dla zakwasow miesni brzucha,to wlasnie taki promieniujacy bol i to przy ruchach w pozycjach gdzie sie nie ruszasz nic nie boli,jesli tak to porob sobie troche cwiczen na miesnie brzucha i przejdzie,nadwyrezone miesnie i tyle.

Wlasnie nic:( moze zle spalam? Ale znacie jakas masc albo cos? wzielam apap ale dalej kluje

Teraz kluje mnie w zoladku . Caly zaladek i promieniuje na tyl. Jak zjem zaczyna kluc:( yslalam ze to wrzody ale ponoc po zjedzeniu bol ustaje a nie kluje jak zjem:( Mial ktos podobnie?

Gość vbgytt54
ja mam tak od czasu do czasu....bol jest czasami nie do zniesienia...nie da sie chodzic boli brzuch i z tylu plecy...i z kazdym krokiem taki okropny bol:( przestaje bolec faktycznie jak sie poloze...to jest okropne jak zlapie cos takiego w miejscu gdzie no przeciez nie da rady sie polozyc:( a nic innego nie pomaga