Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanetta

Polska żółć i arogancja!!!

Polecane posty

Gość Sanetta

czasami zastanawia mnie.. jak to możliwe, że ten naród potrafi być tak podły? Ja rozumiem, że mamy demokracje, kazdy ma swojego idola, może się Wam Kaczyński nie podobać, i ja tu nie zamierzam nawracać was na siłę, i na siłę przekonywać was do swoich poglądów. Ale pamiętam, jak św. pamięci Lech zachorował niegdyś na grypę gastryczną i musiał być poddany hositalizacji, jaka wtedy była radość! I szydercze komentarze! Nie mogłam temu uwierzyć. A jakby wasze bachory zachorowały na coś podobnego??? Albo jak wyśmiewaliście się z fizjonomii św. pamięci Pani Marii Kaczyńskiej, że wygląda pomarszczona jak papirus, że zasuszona, tak jakby kurna wygląd był czymś najważniejszym? No może dla takich pustaków jak wy to tak! Nawet to, że Jarkacz ma KOTA, nie może się obejść bez waszych durnych komentarzy. Czy nawet po tragedii smoleńskiej pojawiają się tak paskudne komentarze jak: zjadłbym kaczkę po smoleńsku, ludzie czy wy nie macie za GROSZ sumienia? A tak łzy laliście za naszym kochanym Papieżem? To jest chore, to jest obleśne!!! W doopie mam taki powierzchowny katolicyzm, w doopie mam takich rodaków! I wstydzę się takiego narodu Nie ma co, stanowicie świetlany przykład dla waszych dzieci!

Gość trząchnij mi gałezią
teraz się to zmieni. każda krytyka Prezydenta musi być nastychmiast surowo karana. ręka odrzucająca rękę Prezydenta by zgoda budowała , musi być odrąbana!

Gość Sanetta
He? nie no ja nie głosowałam na Komora bo wiem ze z niego to taki prezydent jak z koziej d.. trąba. Teraz wyjdzie szydło z worka

jednak data 10 kwietnia to najszczęsliwsza data w historii Polski. a 4 lipca ostatecznie dorżnięto watachy

Gość glupia ta co napisala ze
jednak data 10 kwietnia to najszczęsliwsza data w historii Polski nie ma co ,pokazałas klasę ,prymitywie :o

Gość zgadzam sie bo np jak czytam
komentarze na temat p. Komorowskiej typu locha i maciora (ludzie oceniaja człowieka tylko wg kilogramow!) to wlos mi dęba staje - ciekawa jestem, czy to samo mysla o wlasnych 58letnich matkach czy babkach, niekoniecznie o liniach modelki. Idąc tym tropem - wybiliby chetnie wszystkich ludzi z nadwaga, starszych, inwalidow , b. niskich, b. wysokich - wszystkich nie-modeli. Wstyd!!

zajadły prymitywie nie umiesz w swej pisowskiej głupocie pojąć , że jesteśmy w UE i ma każdy obywatel prawo wyrażania myśli i poglądów. jak ci nie pasi to do Somalii banany prostować. Palikot Viva!

nerwy mi puściły i gacie pełne,kto mi je tera dopierze :classic_cool:

Gość niunka awawaw
anna dymna mimo tuszy jest ceniona i lubiana:)

co do p. Komorowskiej - nikt jeszcze nie wie, jaka bedzie prezydentową, jakim jest w ogole czlowiekiem, a juz zasypana jest obelgami - to swiadczy o prymitywizmie tych, ktorzy je rzucają. Kto nie wierzy, niech przeczyta komentarze pod jej zdjeciami. Malo niestety jest ludzi obiektywnych - choc tacy są - np takze przeciwnicy PISu cenili s.p. p. Kaczyńską za to , jaka byla - i nie za urodę.

Gość Sanetta
dokładnie, jak Polaczek nie ma się czego czepiać to czepia się głupstw jak np: posiadanie kota, czy brata bliźniaka, czy niski wzrost..O.O.. a potem sie dziwic dlaczego polskie dzieci są takie głupie, podłe i okrutne.._._

Gość Sanetta
do trząchnij mi gałęzią: ty to juz lepiej sobie wazelinę kup, żeby ci się lepiej w d..ę ruskim wchodziło. Nie interesują cię prawdziwe przyczyny tragedii, bo co? Bo tym samolotem lecial jakże znienawidzony przez ciebie sztab pis? A gdyby twoja matka tam leciała, hę? Albo ktos z rodziny albo ktos bliski?

Gość mnie nie interesuje
i gówno obchodzi, nie mieszajcie PiSuary czyjejś prywatnej tragedii z polityką państwa. Ja nie głosowałem na JK nie dlatego że BK jest lepszym kandydatem. Nie głosowałem bo pisuary jesteście brzydcy i smutni a ja nie lubię ludzi brzydkich i smutnych. Wystarczający argument jak dla mnie :P

ja np nigdy nie czepialam sie kota czy wzrostu p. Kaczynskiego, nie glosowalam na niego, bo mi nie odpowiadal jego program a nie wygląd. Poza tym uwazam, ze Lechowi, jako prezydentowi, nalezal sie szacunek , tak jak i marszalkowi - mozna sie z nimi nie zgadzac , ale obrazajac ich w prymitywny , prostacki sposob - obrazamy panstwo i dajemy wyraz swojemu brakowi kultury. Tak samo niewazne jest dla mnie "r" Tuska, czy uroda s'p. Gosiewskiego. Politycy nie sa modelami, nie za to ich mamy cenić. To, ze mamy inne poglady, nie upowaznia nas chamskich zachowan - niby oczywiste, niestety, nie dla wszystkich.

do mnie to nie interesuje - mysle,ze sa ludzie, dla ktorych tez jestes brzydki i malo zabawny. Prawdopodobnie Twoja matka czy babka tez juz nie jest miss . A ty za ileś lat? Przemysl to.

Ja nie lałam łez po papieżu:o A grypa żołądkowa Lecha to pewnie ten sam wirus, który zniewolił Kwacha. Wszyscy wiedzą, że obydwaj nasi poprzedni prezydenci to moczymordy:o

Gość Sanetta
nie no pewnie, obrazić Kaczora albo Komorowską za wygląd nie ma problemu, ale jak przyjdzie do jego matki to już trochę gorzej

Gość Sanetta
oblubienica: twoj komentarz był żałosny