Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocha120

Staramy Sie o Maleństwo zapraszam

Polecane posty

Czesc. chcialam was zaprosic do rpzmowy nie tylko o ciazy ale i o codziennych sprawach radosciach i smutkach to moze powiem cos o sobie mam na imie Karolina a moj narzeczony Daniel staramy sie o malenstwo ogolem 2.5 roku bylam w ciazy niestety poronilam w grudniu ale nie mamy zamiaru odpuscic i staramy sie nadal jezeli sa kobiety takie jak ja serdecznie zapraszam :)

Gość zona ...........
hej:-) ja wlasnie sie dowiedzialam ze jestem w ciazy ale wizyta dopiero za 2 tyg wiec musze tyle czekac......by wiedziec ze wszystko jest ok. Narazie mam mieszane uczucia i boje sie ze cos nie hallo moze byc gdyz kiedys mialam puste jajo plodowe wiec..........

Gość zona ...........
nie chce isc prywatnie bo jak juz zaczne to glupio lekarzowi powiedziec sorry ale narazie nie bede chodzic prywatnie do Pana bo nie mam kasy na wizyty i inne badania ale przyjde pod koniec ciazy a do tego czasu bede chodzic na kase..... niestety realia....ja nie pracuje i taka mala wpadka nam sie wydarzyla:-)

zona...... witam :) ja kiedys slyszalam ze po pustym jaju plodowym jest male prawdopodobienstwo ze nastepne tez bedzie puste wiec glowa do gory !:) graytuluje

Gość zona ...........
trzymam kciuki za was:-) za wasze starania:-) i by wreszcie sie pojawilo:-)

Gość ciezarowkaa25
a może pierwsze ślub a potem dziecko? a nie dziecko z narzeczonym.........

Hej :) U mnie wlasnie konczy sie 7 cykl od kad zaczelismy z mezem starac sie o dziecko :) Tak w skrocie mam na imie Kamila mam 23 lata a maz Mariusz i ma 28 lat:) Po slubie jestesmy miesiac z kawalkiem :) Mieszkamy w Wawie :) Tak jak pisalam na poczatku staramy sie o dzidzie 7 miesiecy, niestety mam juz za soba 3 samoistne poronienia w tym jedno byla to ciaza po za maciczna. Jedyny plus to ze nie musialam byc czyszczona bo wszystkie poronienia byly w pierwszym msc-u ciazy :( No ale nie tracimy nadziei ;) Rano testuje i z emocji nie moge zasnac :) Termin @ mialam 9.07 ale ze cykle mam 24-26 dni wiec zatestuje jutro a raczej dzisiaj rano :) Jestem ciekawa czy siódmy cykl okaze sie szczesliwy... Objawy niby jakies mam ale wiadomo ze niemalże identyczne moga byc na @ wiec na nic sie nie nakrecam.... Placz bedzie na pewno albo ze szczescia albo z rozczarowania.... Pozdrawiam🌼

spokojnie 2 tygodnie zleci, a Tobie zona zycze przede wszystki duzo spokoju, wypoczywj duzo, nie panikuj :) ja tez zeby zobaczyc serduszko czekalam az 3 tyg ( w 7 tc dopiero) bo w 5 bylo widac tylko pecherzyk ciazowy. wiec cierpliwosci :) wszysttko bedzie dobrze ja staralam sie rok i 3 miesiace. Mam podwyzszona prolaktyne, raczej rzadko owulacje i bylam przygotowywana do hsg i dokladnie kiedy czekalam na @ przed zabiegiem on juz nie nadszedł :) i przede wszystkim to psychika !! trzeba wyluzowac bo psychika i nastawianie sie ze musze zajsc w ciaze to anjskuteczniejszy sroded anty :( niestety!!

Zocha!! 🖐️👄 Dawno cię tutaj nie widziałam. Nasz topic niestety umarł i ciężko było swtierdzić czy nadal kontynuujesz starania. Powodzenia! Trzymam kciuki! :)

Gość też się staram
6 cykl , mam nadzieje ze tym razem się uda i wszystkim Wam tego zycze ;)