Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynkaaaaaaaaaa1989

muslicie ze jestem ladnaaa????

Polecane posty

*BLE BLE* - oj, wciąż powtarzasz, żeś brzydki. Z mojego życiowego doświadczenia wynika, że ci brzydcy mówią o sobie "jestem taki ładny", a ci ładni mają dystans i skromność. Więc może jednak kokietujesz?;)

Gość Fafnoście
ostra siostra a Ty myslisz ze jak sie zrobisz na barbie walneisz solare i bedziesz plastic to bedziesz fantastic??? jako facet wole takie jak autorka....naturalne choc zapiete:P

Fafnoście - przecież to nie jest zdjęcie Ostrej. Już jakiś czas temu zostało to dowiedzione:D

a tak w ogóle to nazywam sie gienia i w ten sposób lecze swe kompleksy i ostre wzdęcia z którymi nie daje rady

Gość Fafnoście
w takim razie mam nadzieje, ze wyglada naturalniej;)

dobra przyznaje sie , autorka ani razu sie tu nie wypowiedzila, kurde wkleje zdjecia i idzie se, co za cycata sucz

Gość k3jqr;
brzydka jestes,gdzie z tym ryjem do ludzi?!

Ciałko super, twarzy nie widać, więc nie oceniam, ale uważam, że ta poza jest zdecydowanie zbyt wulgarna, żeby móc powiedzieć, że fajna z Ciebie dziewczyna.

Gość hghgf
moze i brzydka ale dobrze obciaga . NAdrabia w inny sposob ./

Gość hghgf
a ładne swykle maja problemy z robieniem dobrej laski

obciągam wyśmienicie , zapraszam ponownie :)

Tyle co widać to spoko. Ale spodnie mi się nie podobają... Chyba że stare to zdjęcie, bo pamiętam że kiedyś się takie nosiło.

Oblubienica urokliwy hehe urok to ktos by mogl ze mnie zdjac :D np chirurg mimo wszystko to dziekuje za wiare :)

Bardzo przyjemna kobieta co wy chcecie zadbana ladne cialko fakt buzki nie widac ale mysle ze jest ok. Masz duuuzy atut ktory dobrze eponujesz i mysle ze nie masz problemu aby poznac faceta Pozdro

jestem ciekaw czy ty napewno jestem brzydka a zadbany to i ja jestem ale to nic nie da jezeli ma sie twarz zjebana :o

Jestem brzydka:) I tak jak piszesz, zadbanie nic tu nie zmieniło, a naprawdę o siebie dbam. Jestem estetyczna i brzydka. Zawsze ładnie pachnę. Codziennie inne maseczki. Kremiki, brzuszki wieczorem, co wieczór 10 więcej, paznokietki itp. A nadal brzydka:)

Oblubienica nie stety jezeli jest sie brzydki to za chiny pana nidz ni pomoze taka jest prawda ale dbac o siebie trzeba to prawda

Ano nic nie pomoże, ale zobacz - jakby o siebie nie dbać, to dopiero byłaby trzoda:o A tak, nikt się mnie nie brzydzi, jestem pachnąca, gustownie ubrana, to już wiele - nie wyobrażam się paszteta mojej rangi w ciuchach jak kocmołuch i z obgryzionymi pazurami:o

Oblubienica a mnie sie zdaza ze sie brzydza :o ah takie zycie mimo ze staram sie dbac o siebie a tak z ciekawosci to ile masz lat? ja 26

chcial bym taka kobiete spotkac he ale pewnie nie bedzie mi to dane :o ale kto wie :)