Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem po pracy

wykonalam test i negatywny

Polecane posty

Gość jestem po pracy

Wczoraj tu pisalam na kafeteri iz czekam na okres ktory zawsze pojawia sie ranem badz do poludnia , nie przyszedl nawet dzis wiec po pracy do apteki po test (jest to moj 31 dc) i test wykazal braku ciazy zawiodlam sie bardzo

Gość Fafnoście
przykro mi ....

Gość jestem po pracy
przepraszam chcialam to na mecierzynskim napisac tego posta nie wiem jakim cudem weszlam na ogolny.

Gość k3jqr;
i dobrze ci tak,widocznie nie zaslugujesz na dziecko

Gość jestem po pracy
dziekuje za komplement tak z pewnoscia nie zasluguje :)

Gość k3jqr;
a prosze bardzo:P i zapewne nigdy sie dziecka nie doczekasz

Gość jestem po pracy
[zgłoś do usunięcia] CarrieBradshaw Testy nie zawsze są wiarygodne. Mi raz wyszło, ze jestem w ciąży, a nie byłam. a to ci los moja kolezanka przed paroma latami byla w ciazy wykonala test jeden negatywny drugi pozytywny jeden neg. drugi poz. ale w ciazy byla ja to nie mam ani troche nadzieji no coz

Gość jestem po pracy
k3jqr; a prosze bardzo i zapewne nigdy sie dziecka nie doczekasz tobie tez tego zycze :P

Gość jestem po pracy
CarrieBradshaw--- tak wiem ale jak nie ma okresu mozna wykonac popoludniu , ale jak nie nadejdzie do konca tyg wykonam jeszcze raz tym razem z porannego.

Gość k3jqr;
ja mam dziecko... smieszy mnie takie zalenie sie na forum , gowno to kogos obchodzi czy masz test negatywny czy pozytywny

Gość jestem po pracy
CarrieBradshaw----- jestes bardzo mila ;)

Gość jestem po pracy
5 [zgłoś do usunięcia] k3jqr; ja mam dziecko... smieszy mnie takie zalenie sie na forum , gowno to kogos obchodzi czy masz test negatywny czy pozytywny chwala bogu ty zasluzylas sobie na dziecko tylko czym ? nie podoba mi sie jakis temat to nie wchodze a napewno nie pisze glupich postow ot tylko tyle :P

Ale poziom hCG jest różny, u różnych kobiet. Czasem nawet w 5 miesiącu ciązy test wykonany popołudniu może Ci pokazać jedną kreskę. ;)

Gość julka kulka
ja robilam test wieczorem i wyszedl dobry wynik....jak kupujesz ciankie testy to moz ei tano trza robic ale dobry test robic mozna o kazdej porze dnia i nocy

Gość jestem po pracy
tak wiem , ale zawiodlam sie nie powiem :) jak nie nadejdzie @ do konca tyg to wykonam jeszcze raz z porannego moczu dzieki jeszcze raz za mile posty i te nie mile :P :)

Gość knjkjh
ja robiłam po południu i mi wyszedł

Kup Quick Vue, jest ponoć najlepszy, tak jak mówiłam. Cena ok 15 zł. ;) Ja robiłam bobo test strumieniowy i mi wyszło, że jestem i niezłego schiza zaliczyłam:O

Gość jestem po pracy
ale znajac moje szczescie to mi sie przesunela choc tylko dawno temu raz przesunela o 6 dni, a tak co do sekundy o tej samej porze od x lat wiec moze teraz powtorka z rozrywki ;) no nic ... kiedys zapewne zobacze pozytywny :P

Gość jestem po pracy
CarrieBradshaw Kup Quick Vue, jest ponoć najlepszy, tak jak mówiłam. Cena ok 15 zł. Ja robiłam bobo test strumieniowy i mi wyszło, że jestem i niezłego schiza zaliczyłam to ci wierze , ale dziwnie ze pokazal iz w ciazy jestes jak nie bylas

Gość jestem po pracy
mam 24 skonczone wszystko jest w najlepszym porzadku :) tak jak wyzej pisalam okres zawsze regularnie , tylko raz w czasie grypy przesunal mi sie o ok 5-6 dni a tak jak w zegarku :) az do dzis ... tylko teraz nie jestem po chorobie , zero stresu , ale organizm to organizm :)

A Twój facet? Może z nim coś nie tak? Niech się przepada, jak wszystko bedzie ok, to po prostu próbujcie. Ale nie nakrecaj sie, bo ponoc wtedy ciezko zajsc. Podchodź do tego z dystansem. :)

Gość jestem po pracy
nie nakrecam sie ani sie nie staramy ze tylko w te dni spokojnie na luzie wszystko :) jeszcze raz dzieki , i poczekam sobie na ta moja @ :) moze przez ta pogode ? wszystko mozliwe a na przebadanie sie mojego to jeszcze wczesnie :)

Gość jestem po pracy
dzieki :) pozdrawiam