Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawielysiejaca

Kraków DERMATOLOG godny polecenia?! włosy wypadające

Polecane posty

Gość prawielysiejaca

Witam mam 18 lat i od jakis 2 lat mecze sie z wypadajacymi ciekimi i nadmiernie przetluszczajacymi wlosami. boli mnie to bardzo poniewaz o ile przetluszczaly mi sie zawsze, to wczesniej miala grube geste bardzo dlugie wlosy.. a teraz... leca mi masakrycznie nic nie pomga.. u wielu dermatologów bylam (nie raz 100 zl za wizyte co nie byl latwe dla mnie) stosowałam ogromne ilosci srodków, robilam badania i nic... chce sie znowu wybrac na wizyte jeszcze zostaly mi resztki nadzieji ze wkoncu moje wlosy choc troche wroca do formy i mam pytanie krakowianek o dermatologów w krakowie. chce teraz udac sie do jak najlepszego ktory mam nadzieje wkoncu zatamuje to wypadanie wlosów i pomoze odzyskac im choc 1/4 dawnej grubosci (sa prawie przezroczyste... ;/) kogo mozecie polecic? który lekarz dobrze sie spisuje w takich sprawach i bierze problem na powaznie i nie na zasadzie ze wlosy to przeciez nic waznego? błagam was o jakies nazwiska coraz bardziej jestem załamana :( juz tylu mi nie pomoglo :(

Gość prawielysiejaca
krakowianki pomozcie

Spróbuj w DER-MEDzie. Mają tam naprawdę dobrych specjalistów. Najlepiej zapisz się na mezoterapię, która wzmacnia włosy i przeciwdziała wypadaniu :)

Gość prawielysiejaca
dziekuje :) czekam jeszcze na inne odpowiedzi szczegolnie o nazwiska lekarzy prosze was dziewczyny i na co pomogli ( bo wiem ze jedni znaja sie lepiej na tradziku a inni uczuleniach a inni na wlosach)

Gość prawielysiejaca
up

Gość aneczek1223
tez jestem ciekawa bo niedlugo bede w krakowie i chetnie do specjalisty od wlosow bym sie wybrala...

Gość xaaaixaai
podbijam !

Gość gość
podbijam...

Gość gość
Jeśli ktoś ma takie problemy, zalecam wizytę u trychologa. Traciłam mnóstwo włosów i stało się to moim największym kompleksem. Trafiłam do SCM Estetic, uprzejmych lekarzy specjalistów, którzy wykonali mi serię niezbędnych badań. Jeśli dobrze pamiętam były to badania poziomu hormonów i ogólne badania morfologiczne. Okazało się, że mam zbyt wysoki testosteron. Wdrożono odpowiednie leczenie i włosy przestały nadmiernie wypadać.