Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo muszę

chłopaki i erekcja

Polecane posty

Gość pytam bo muszę

czy to możliwe, że chłopak choć jest bardzo podniecony to nie dojdzie u niego do wytrysku? a jeżeli juz to bardzo niewielkiego? czy ma na to wpływ który raz z rzędu ma erekcje?

Gość damisia
słyszałam że jest tak że za pierwszym razem chłopak może spóścić się szybko jeśli jest podniecony,a za każdym następnym razem będzie się spuszczał po dłuższym czasie,to podobno kwestia zmęczenia,ale nie wiem czy to prawda ;P i przepraszam za używanie prostych słów typu spóścić itp. co niektóre kobietki mogą czuć sie urażona,ale jak piszę to nie chcę plątać tylko walić prosto z mostu ;P

Gość 99agnieszkaxxx
właśnie cz to możliwe?

A czy Ty jak jesteś bardzo podniecona to zawsze orgazm będziesz miała?:) Gwarantuję Ci, że nie a na początku to już w szczególności, będziesz miała rzadko albo wcale. Tak samo z chłopakiem. A co do Damisi, to ma rację ;)

"i przepraszam za używanie prostych słów typu spóścić itp. co niektóre kobietki mogą czuć sie urażona,ale jak piszę to nie chcę plątać tylko walić prosto z mostu ;P" ja sie czuję urażona. ale ne użyciem tego słowa, tylko sposobem w jaki je napisałaś :/ najpierw do książek potem do penisów.