Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyerjo

2 metry

Polecane posty

Gość Wyerjo

Więc tak w wieku 16 lat mam 198 cm wzrostu ; /. Dla mnie to jest załamka, a już mówię dlaczego. Po pierwsze, nawet jakbym chciał uprawiać jakiś sport, to nie mogę, gdyż mam problemy z kręgosłupem-dyskopatię. A drugi to ten najgorszy problem. Dodam, że jestem gruby, ale tego po mnie, aż tak bardzo nie widać. A ten najgorszy problem, to taki, że, gdy idę ulicą ludzie patrzą się na mnie, jak na jakiegoś odludzia ; /. Czuje się wtedy bardzo niekomfortowo i nieswojo ;/ Źle się też czuje w szkole, gdy czasami jestem wyśmiewany przez innych z powodu mojego wzrostu. Kompletna załamka i brak poczucia wiary w siebie ;/. Nie daje sobie już z tym rady ;/

Gość Ola_144
Śmieją się z Ciebie, ponieważ zazdroszczą Twojego wzrostu. Nie reaguj na zaczepki. Dziewczyny przeważnie lubią wysokich facetów, a jest takich coraz mniej ;). Sama jak na mój wiek jestem wysoka (177cm) i byłabym zadowolona, gdybym miała chodzić z takim chłopakiem.

Gość Wyerjo
POwiem Ci, że świetnie się czułem, gdy pojechałem to Holandii na 2 tygodnie. Tam byli sami tacy, jak ja ;D

Gość Ola_144
I nikt na pewno na Ciebie krzywo nie patrzył :).

Gość Wyerjo
Dokładnie ;D

Gość Ola_144
Jak ja idę ulicą z tymi marnymi 177 cm wzrostu to i tak każdy na mnie się gapi jakbym była jakaś inna. Jeszcze się spotkałam z takimi wyzwiskami jak "żyrafa" :D.

Gość Wyerjo
Mnie nie przezywają bo budze lekki respekt ;D

Gość Ola_144
Heh, no widzisz, ty jesteś facet, a ja baba ;).