Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaczyherbata321

zmarnowałam tyle czasu

Polecane posty

Gość kawaczyherbata321

witajcie:) kończę studia, nieważne na jakim kierunku, niemniej jednak nie jestem zadowolona kompletnie. Minęło tyle czasu, nauki i pracy było dużo, miałam różne zajęcia w czasie wolnym, poznałam wielu ludzi, nawiązałam dużo przyjaźni, ale to mało. Dopiero teraz uświadamiam sobie ze zmarnowałam najlepsze lata mojego życia, a do tego po tych studiach ciężko będzie znaleźć dobrą pracę. Poza tym jestem sama, jeszcze nigdy się tak naprawdę nie zakochałam. Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji? Jakie mi radzicie podejście w takiej sytuacji, żeby się totalnie nie zdołować?

Gość Steella
Jakbym czytała o sobie. Jestem w identycznej sytuacji :o a jakie skończyłaś studia?

Gość matematyczka**
No ja też studia wybrałam taki średnie, ale właśnie ludiz ektórych poznałąm i to jak się zmieniłam w czasie studiów uświadamia mi ze to mnie nauczyło wielu rzeczy, ukształtowało moja osobowość, a jesteś pewnie jeszcze mloda jeszcze będzie miłosć , a co do pracy na żadnych studiach nie uczą praktycznych umiejętności tego trzeba sie nauczyć w własnym zakresie a wyższe wykształcenie jednak cos znaczy:)