Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnasaskia

PYTANIE

Polecane posty

Gość czarnasaskia

Gość zwariowałam i zgłupiałam
dawaj

Gość creammy
Musisz podać więcej szczegółów ;) Ale spróbuję - ten niebieski ładniejszy.

Gość czarnasaskia
hahaha:):) nie nei dzieki za zainteresowanie ale umowilam sie z pewna kafeterianka na rozmowe w topiku z tematem pytanie, (poniewaz mam do niej pytanie):) ale umowilysmy sie na kiedys tam indziej bo teraz nie moze...wiec ten topik do jej pojawienia sie bedzie pusty:)

Gość zwariowałam i zgłupiałam
a, haha, dobre:)

Gość creammy
;) miłego popołudnia

Gość czarnasaskia
no dzieki:) i nawzajem!

Gość czarnasaskia
zastanawiam sie...bo gdzies wyczytalam ze jestes medium, tzn sama tak o sobie powiedzialas i nie wiem czy to tak na powaznie? jesli tak to czy zajmujesz sie moze albo czy potrafisz w jakis sposob porozumiec sie ze zmarla osoba..powiem od razu o co mi chodzi. miesiac temu odeszla moja mama, dwa lata temu babcia, ktora strasznie kochalam, ale nasze kontakty na nie dlugo przed jej smiercia pogorszyly sie z mojej winy. z mamka bylo troche inaczej nigdy nie bylo idealnie, nigdy nie czulam sie za bardzo kochana, malo okazywala uczucia. i teraz nie moge sie pozbierac z moimi myslami emocjami...bo caly czas sie zastanawiam czy ona naprawde mnie kochala, i czy babcia mi wybaczyla to wszystko co zrobilam zle i przez co sprawialam jej przykrosc...wlacze z wyrzutami sumienia i jest mi strasznie ciezko. ale co mnie rownie mocno nurtuje to to czy one sa szczesliwe tam gdzie sa, czy wszystko jest ok-tak strasznie chcialabym to wiedziec...bo bardzo sie o nie martwie..., nie chce zeby cierpialy za duzo tego bylo za zycia. nie wiem czy potrafisz rozszyfrowac cos takiego czy to jednak nie twoja specjalnosc?