Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ayesha

Bieszczady - polecacie??

Polecane posty

Hej! Był ktoś może w Bieszczadach nad Zalewem Solińskim? Polańczyk, Terka, Wołkowyja, itp? Proszę o opinie czy tamte miejsca nadają się na wspaniały urlop:)

Jestem z tamtych okolic. Naprawdę warto się tam wybrać. Solina i Polańczyk o tej porze roku są oblężone , ale zupełnie niedaleko da się znaleźć nocleg w ustronnym pięknym miejscu. Polecem też Prządki , Górę Sobień...Warto byłoby też zajrzeć na połoniny np. Wetlińską lub Tarnicę. Niezapomniane widoki. Tylko pogody trzeba do szczęścia.

Gość zwariowałam i zgłupiałam
bosko:) byłam w tamtym roku w polanczyku pod namiotami, cudnie było:) w tym roku też jade D:

a jak jest z kąpieliskami??? Bo ja chciałam mieć właśnie takie połączenie wody z górami:)

NA solinie i w Polańczyku są wyznaczone miejsca do kąpieli ale ludzi dużo.Za to Bieszczedy słyną z potoków, strumyków, strumyczków.:) Na pewno udałoby się znaleźć coś odpowiedniego

a co myślisz o miejscowości Wołkowyja? Znajomi tam byli to im się podobało, ale z chęcią też zasiegnę Twojej opinii:)

2 lata temu był tam mój chłopak z rodziną w ubiegłym byliśmy razem. Przepływa tam rzeka w której można się wykąpać. Poza tym to spokojne miejsce i w miarę blisko do innych bieszczadzkich cudów.Dużo w okolicy knajpek stlizowanych trochę na tatrzańskie w których można dobrze zjeść i w miarę tanio. Wiem, że jest tam sporo noclegów, ale pewnie i tak trzeba byłoby rezerwować z wyprzedzeniem

Dzięki wielkie. Właśnie chodziło mi o takie knajpki gdzie można wyskoczyć na jakieś jedzonko i piwko:)