Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczyciel8619

uroda to moje przekleństwo

Polecane posty

Gość nauczyciel8619

uczę w szkole w gimnazjum i Liceum i w moim przypadku uroda jest przekleństwem. Nie mogę się odpędzić od tych gówniar. Niedwuznaczne teksty na lekcji i na przerwach. Kilkakrotnie uczennica zawołała na przerwie przy innych nauczycielach "fajna z pana dupa", lub podchodziły na przerwie i chciały się umawiać. Był też przypadek, że grupa gimnazjalistek śledziła mnie w drodze do domu. Zgłaszałem to dyrekcji ale bez skutku. Może ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził???

te gówniary teraz takie są, co to się w słoneczka bawią :o uważaj,żeby Cię któraś złośliwa nie posądziła o molestowanie :o

weź .... a jak nam nauczyciel od wfu kazał pobawić sie w słoneczko?

Mintaja, trzebabyło się bawić jak nauczyciel kazał :P ja w lo miałam przystojnego wfistę, w którym podkochiwała się koleżanka, ale on też dawał jej znaki,że nie jest mu obojętna, nawet pozwolił mówić przy innych uczniach na TY do siebie :o ale z tego, co wiem, to do niczego nie doszlo, chyba,ze cos mnie ominelo :D

Gość aleandroo
wklej foto :P

Gość Steella
też kiedyś byłam zakochana w swoim nauczycielu...ale nie rzucałam do niego tekstów "fajna z pana d*** na korytarzu" :P gimnazjum? no...to nie ma się w sumie czemu dziwić jeśli faktycznie taki z Ciebie przystojnacha :P

Gość nudh4
u mnie w szkole byla taka dziewczyna o dokuczala nauyczcielce z powodu wygladu na poczatku nauczycielka to olewala w koncu klasa cala na ta dziewczyne sie wydarla zeby dala jej spokoj i wtedy nauczycielka tez zaczela gadac wyszla z szarej myszki wszyscy sie brechtali z tej dziewczyny i spalila niezlego buraka od tamtej pory nie ma juz takich akcij siedzi cicho na lekcjach

Gość zaloz se na
pokoz im swojego fifluka,jak zabacza jak ijest maly to sobie dadza spokoj....