Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość darijka19

Regulamin - staż!

Polecane posty

Gość darijka19

Pracowałam dotąd 8h dziennie, czasami 9..oczywiście nieodpłatnie. Czasami przychodziłam rano wcześniej z własnej nieprzymuszonej woli... zawsze byłam w pracy chwilkę dłuższą wcześniej . Pracodawca który przyjął mnie na staż oświadczył, że w wakacyjnych miesiącach mam pracować przez 6 dni w tygodniu, po 6 godzin. Najpierw myslałam, że 6 godzin pięc dni...ale niestety właśnie dowiedziałam się, że w sobotę mam odrobić. Niby wychodzę na tym korzystniej.... niby..... dotąd weekendy miałam płatne. Wolałabym przyjść tak jak przychodziłam i mieć te weekendy. Ale tu faktycznie nie opłaca się przychodzić teraz...bo mniejszy ruch... i rozumiem skrócenie czasu pracy, logiczne. Ale dlaczego te soboty?;( Utargowałam, że będę przyjeżdżała do pracy 20min później, inaczej nie zgodziłabym się . Tylko ciekawe czy szefowa czegoś nie odwoła;/...ojjj będzie wymiana zdań;P Bo mam ciężki dojazd w sobotę! Czyli 5 i pół h pracy.... Co o tym myślicie? Po ile h pracujecie na stażach? Ja myślałam, że sobie odpocznę;( niby krótki czas pracy...no ale tyle dni;P... I do tego w tą sobotę miałam mieć wolną... a tu duuupa! Ciekawe jak z dniami wolnymi, bo nalezy mi się 8godzin, a teraz mój dzien to 6;Pniecałe...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować