Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szacunek przede wszystkim

dostałem w twarz od kolezanki z pracy

Polecane posty

mam 24 lata a ona 28, była impreza integracyjna na mazurach i popilismy trochę i zaczęła się do mnie przystawiać, delikatnie dawałem jej do zrozumienia że nie jestem zainteresowany, ze to tylko emocje, a ona nie reagowała tylko włożyła mi ręce w spodnie, chwyciłem za ręce wyjąłem i powiedziałem że taki łatwy nie jestem a ona uderzyła mnie z liścia, teraz w pracy inne koleżanki nie rozmawiają ze mną, ogranczają się tylko minimum, nie rozumiem tego, czy to ujma dla was drogie panie jak mężczyzna odmawia? ogólna atmosfera w pracy jest chora

Gość Trutnia Pospolita
A to szmata...cóż, prawda stara jak świat, że niewykorzystana kobieta jest gorsza od najgorszego z wrogów. Zatruje ci życie latawica...

Gość SKARYFIKACJA
Dobrze zrobiła że ci zdzieliła. Chciała potraktować cię jak szmate i tyle... Jak bym ja się podwalała do chłopaka i on by nie chciał...to bym też mu z otwartej.

Gość 12345677777
tak to jest, niektóre suki nie lubią jak im się odmawia, też tak robię dla satysfakcji haah

Własnie tego nie rozumiem. Myslałem, że na drugi dzien bedzie mi wdzieczna, że nie potraktowałem jej jak dziwki i nie wykorzystałem jej stanu żeby ja przeleciec :O teraz wszystkie mnie omijaja szerokim łukiem :( Tego samego wieczoru nakryły mnie z prezesem w łóżku i z dyrektorem kreatywnym jak braliśmy kapiel. myślicie, że to przez to?

SKARYFIKACJA zbyt głupia jesteś dla porządnego mężczyzny

marny podszyw kolego

Gość Dyskusja ogólna...
ładnie się zachowałeś, uraziłeś jej dumę a nie ma nic gorszego od urażonej kobiety, uważaj na nią