Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość David27Śl

Pytanie do dziewczyn!!!!PILNE

Polecane posty

Gość David27Śl

Czy mam szanse u dziewczyny która ma faceta??? Widujemy się rzadko, może 1-2 razy w tygodniu, ale zawsze jest ze swoim facetem....Już prawie od 2 lat uśmiecha si do mnie zalotnie, a we mnie w środku się gotuje jak widzę jak on ją przytula:((bardzo bym chciał walczyć o nią, tylko pytanie jak? jak o zrobić by nie wyjść na idiotę?

Gość iwaneczka
zadając takie pytanie na forum już chyba wyszedłeś na Idiot.... skąd niby obcy ludzie maja wiedziec.... chyba najprosztrze rozwiażanie to rozmowa, jakies sygnały w strone tej " dziewoi" :P alfabet morsa itp itd

Gość David27Śl
łatwo się mówi, ale ciężko jest działać gdy obok znajduje się jej facet. Na prawdę był bym wdzięczny za jakiekolwiek rady

Udzielę Ci rady: daj sobie spokój i nie rób z siebie idioty:D

"jak o zrobić by nie wyjść na idiotę?" W czyich oczach nie chcesz wyjść na idiotę...? Ciekawa jestem jakie środki zastosujesz wobec zdobytej kobiety, by ją upilnować przed takimi jak Ty? :) "Na prawdę był bym wdzięczny za jakiekolwiek rady" Rada: znajdź inny obiekt do zdobywania. Nie musisz dziękować... :P

Gość michasia03
dlaczego chcesz rozwalac zwiazek dwojga ludzi? a jej usmiechu bym nie nadinterpretowala.

a co dziewczyny mają Ci napisać ? zastanów się może ona jest z nim szczęśliwa a do Ciebie po prostu uśmiecha się z grzeczności, jakoś nie trawię osób które chcą rozbijać związki ;/

Gość browneyes25
a jak bedzie zToba i bedzie sie do twoich kolezkow usmiechac kuszac .....

Gość David27Śl
wiem że uśmiecha się tylko do mnie, widzę jak reaguje na zaczepki i uśmieszki innych facetów, IGNORUJE ich. Zależy mi na niej...

Gość rosomak
No i znowu następny głupi, sślepy i głuchy. Dawid cośtam to tylko tobie się wydaje że ona cię wyróżnia. Ona JEST ze swoim chłopakiem. A jak chcesz się tak naprawdę przekonać to podejdż do laski przy wszystkich obejmij ją, pocałuj w usta i p[owiedz chodż ze mną. Zobaczysz jak ona zaraz poleci za tobą a tego swjego przydupasa kopnie w tyłek. Tylko musisz to zrobić. Przecież ona leci na ciebie. ona jest twoja. Co ten śmieć koło niej robi.Niech spada. Zrób to koniecznie tylko szybko

daj jej swiety spokoj i nie wcinaj sie miedzy wodke a zakaske ona ma faceta i juz wybrala a Ty zasad nie masz jak chcesz poderwac zajeta dziewczyne

Ona 2 lata do Ciebie sie usmiecha i Ty ciagle masz nadzieje ? Nie uwazasz, ze przez ten czas, gdyby chciala byc z Toba to by byla ? Nie miej zludzen, usmiechy sa kurtuazyjne !!!!!!! Co najwzyej moze Cie lubi i to wszystko :o