Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmeladkaa

wkurz mnie moje matka - jest prosta jak drut

Polecane posty

Gość marmeladkaa

na niczym się nie zna, ma inteligencję ślimaka na żaden temat nie można z nią porozmawiać gada same głupoty a co usta otworzy to gorszą gafę palnie\wstyd mi za nią tymbardziej, że sama jestem wykształcona mam licencjat z anglistyki i jestem nauczycielką a mam taką prostą matkę, która mnie na każdym kroku kompromituje najchętniej bym się do niej nie przyznawała krew mnie zalewa jak myślę o tej jej głupocie

Gość TE forum
i?:classic_cool:

Gość ona_mk
jak mozesz tak mowic o swojej mamie??!!:/ moja tez nie ma wyksztalcenia, jest po podstawowce moze nie jest nie wiadomo jak inteligentna ale to MATKA!! dzieki niej zyjesz! a wyksztalcenie to nie wszystko... po wyksztalceniu sie ludzi nie ocenia...co z toba jest nie tak??

Gość marmeladkaa
może ktoś ma podobnie i podtrzyma mnie na duchu mieć głupią matkę jest niezbyt miło

Gość i nawet dziecko też
jej nie wyszło. Wredne, podłe, za to jakie WYKSZTAŁCONE:-D LIcencjat... tez mi wielkie wykształcenie:-D

Gość gtsxfyguihjxolds
glupia corke jeszcze gorzej :D

Gość marmeladkaa
licencjat to bardzo dużo tymbardziej że mam szeroką wiedzę w różnych dziedzinach i potrafię rozmawiać inteligentnie na każdy temat ale z matką inteligentnie się nie da

Gość TE forum
krew mnie zalewa jak myślę o tej jej głupocie to po chooj o niej myślisz?:classic_cool:

Gość zdolna jestem niesłychanie
najpiękniejsze mam ubranie" bla bla bla (Jan Brzechwa - Samochwała.) A kształciłaś się za własne pieniądze czy od tej matki którą gardzisz kasę ciągnęłaś?

Gość skjfkvd,jf
to chyba prowokacja

ale to dzięki niej żyjesz, masz wykształcenie i dzięki niej nie jesteś "prosta jak drut".... Poza tym dziwi mnie fakt, iż z tak "bogatym" wykształceniem i tak dużą elokwencją tracisz czas właśnie na tym forum... No chyba, że nikt nie docenia jak bardzo "inteligentna" jesteś i chcesz się jakoś dowartościować....choćby tutaj :-O

Gość ty chyba jeszcze nie wiesz
co to znaczy wstydzic się za własną matkę!!zapewniam cię że chętnie bym się z tobą zamieniła,moja jest pijaczką która żebra po sąsiadach ,chodzi nawalona po ulicy,brudna,totalna degeneracja ,to jest dopiero wstyd!to może doceń swoją chociaż za jakieś drobnostki bo mogłabyś miec gorzej!!

ty jestes wyksztalcona? w ktorym miejscu droga autorko, jestes chyba bardziej prosta niz drut co? mama to jest mama i tyle, nie wyrzucila cie, nie zostawila, mozliwosci do studiowania jak widze mialas, wiec dlaczego jej nie doceniasz... bila cie, skrzywdzila? problemem jest jedynie to, ze sie na czyms nie zna? ocknij sie i zacznij ja doceniac bo zrozumiesz po jej smierci, wielu ludzi tak ma i gorzko zaluje! lepiej uwazaj co mowisz pusta maso bo mozesz tego zalwac

ty chyba jeszcze nie wiesz...racja! wielu by chcialo miec twoja matke zamiast swojej! zanim zaczniesz sie wypowiadac o kims, a tymbardziej o swojej mamie to sie troszeczke zastanow nad tym co ty soba reprezentujesz

Gość bez ogródek...
Matka .... jak matka! A ty? Jaki prezentujesz poziom ....tutaj na forum ..... wolę sobie nie wyobrażać, jak to jest na codzień. Zamiast zadbać o to, aby matka potrafiła się zachować, to besztasz i krytykujesz ją, jak ostatnie zło, które ci się przydarzyło. I powiem ci tyle. Jeżeli miałabyś choć trochę kultury i była naprawdę osobą inteligentną (studia!), jak zapewniasz, to wiedziałabyś, że ten problem jest tylko twój i matki i to obie powinniście go rozwiązać między sobą, a nie wywlekać brudy po za dom, krzepiąc siebie i swoją PUSTĄ dumę. Jeślibyś matkę szczerze kochała, to nie byłoby takiego problemu, a tak ...... mamusia zrobiła swoje, więc po co ona teraz. Przeszkadza ci "zabłysnąć"? Może masz parcie na celebrytkę, albo na świecznik?? Coś w tym jest .... nie uważasz?

dokladnie, jak powyzej kolezanka napisala, jestes glupia dziewka... matka jest jedna, a ty sobie z nia pogadasz a nie rabiesz jej za plecami na jakims forum, zenada

'potrafie rozmawiac inteligentnie na kazdy temat' ... no wlasnie widzimy

Gość marmeladkaa
do bez ogródek... no takiego zagęszczenia głupoty na 1cm kwadratowy mojego monitora jak w twoim poście to ja jeszcze nie widziałam :D celebrytką powiadasz??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość bez ogródek...
Chyba piszesz o pojemności głupoty w swoim mózgu, a nie o moim wpisie.....zwłaszcza, że znajduje on poparcie w innych postach. Najwyraźniej to z tobą jest coś nie tak. Jak widać masz skłonności do krytyki i szukanie winnych wyłącznie wokół siebie .....ale nie u siebie! Czas na refkeksję!!!