Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ala ma kota i problem

Jakbyscie to rozegra艂y ?

Polecane posty

Przygarnelam z dworu kocura , wykastrowalam go i sobie zyje u nas ale ciagle sika , a to na lozko , na buty , nasikal nawet na meza , wczoraj oblal torbe z nowego latopa ktora trzeba wyrzucic , wejdzie do szafki z ubraniami i siknie po prostu juz brak mi sil o to zeby walczyc z mezem o tego kota maz chce go wyrzucic albo oddac gdzies i ciagle sie o to klocimy ale ja juz sama nie wyrabiam w mieszkaniu smierdzi tak ze wstyd nam kogokolwiek zaprosic , maz juz nawet swoich kolegow nie zaprasza bo sie wstydzi i ciagle klotnie o kota, powiedzial ze albo z domu zniknie kot albo on bo psychicznie juz nie wytrzymuje, atmosfera w domu jest napieta , ciagle krzyczy na kota , kot sie boi ucieka, ja krzycze na niego i tak w kolko. Wysiadam juz moze rzeczywiscie lepiej jesli oddamy kocura komus kto ma dom i bedzie sobie mogl wychodzic ? Z drugiej strony nie mam serca go oddawac bo niewiadomo do jakiego domu trafi w sumie chyba kazdy bylby lepszy niz ten teraz w ktorym maz go goni ale znowu z innej strony rozumiem meza bo nie wytrzymuje z tym smrodem juz i sie denerwuje:( Nie wiem co robic:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nnn30
"koty przywiazuja sie do miejsca, nie do ludzi" - tak mi powiedziala pani weterynarz jak moj kot to samo robil. wykastrowany i po przeprowadzce do innego mieszkania sikal gdzie popadnie. musi sie przyzwyczaic ,ale dobrze mu w tym pomoc. Moj kot bral antydepresanty, przez co byl troche otumaniony, ale za to spokojny. obsikane miejsca spryskiwalam specjalnym preparatem zawierajacym tzw.kocie feromony policzkowe. po miesiacu przestal zaznaczac teren.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfgdgdgsghdfgsdg
Zostaw sobie kota to jak ci臋 m膮偶 z tego powodu zostawi to b臋dziesz mia艂a si臋 do kogo przytuli膰. Sama widzisz 偶e to wszystko przez tego kota i ty si臋 jeszcze zastanawiasz czy go w domu zostawi膰.

Udost臋pnij ten post

Tak zastanawiam sie bo kocham zwierzeta ale kurcze to mnie przerasta:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfgdgdgsghdfgsdg
No to zastanawiaj si臋 dalej a偶 m膮偶 nie wytrzyma i cie zostawi(chocia偶 oczywi艣cie nie 偶ycz臋 ci tego) i b臋dziesz kolejn膮 samotn膮 kobiet膮 mieszkaj膮c膮 z kotami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty u gory sie nie znasz
:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ab7
ja znalaz艂am ma艂ego kotka 3 tyg. temu da艂am mu kuwet臋 ze 偶wirkiem i od razu tylko tam si臋 za艂atwia i nie ma z nim w og贸le problem贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale ten jest wy kastrowany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 provokejszyn jak nic
moze go bij? zanczy sie tego kto bij,jak gdzies nasika...moja mama tak robi ze szczeniakami ,zeby oduczyc ich sikania w domu....

Udost臋pnij ten post

a ja mam inny sposob... brutalny ale podzialal na 3 moje kocury... jak nasika to zabrac go na rece.. i wytarza膰 pyskiem w tych sikach... nie krzyczec.. bo kot i tak ma na to wyjebane.. tylko sie stresuje i ucieka biedaczyna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama sie bij boze
bo za tepak z ciebie :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuupsss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do weta idz:)

Udost臋pnij ten post