Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna baaardzoo

Mam pecha w miłości;( pecha do facetów;(

Polecane posty

Levviatan A to da się tak przez neta w ogóle? :) agent_provocateur Jedna z Krakowskich drużyn, jeśli choć troszku się interesujesz piłką to na pewno znasz :) A z tym, że lepiej się ogląda kopiące panie się nie zgodzę. Jak dla mnie nuda i sama nie mogłabym oglądać :D W Anglii siedzisz? :)

Nigdy nikt mnie na tyle nie zainteresował sobą w necie żebym była skłonna się z nim spotkać. Ale kto wie, kto wie :) Może ja Cię kiedyś wezmę na przejażdżę :D

tak w Anglii. na krakowskiej piłce znam się, ale w męskim wykonaniu. i prosiłem w myślach, aby to nie było to miasto. ;) :D niestety... :D

nie ale zamierzam sobie kupić jak będę miał pracę i trochę uskładam ;)

agent_provocateur------> a co ma piernik do wiatraka jeśli wolno spytać z tym miastem?

Gość iwika1987
Panna Anna Wybacz za pytanie osobiste. Ile masz wzrostu? Pytam bo chciałam sobie zrobić prawko na taką maszyne, tylko nie jestem wysoka i nie wiem czy to nie będzie problem. Pozdrawiam

iwika1987 na ten motor (suzuki sv) spokojnie siądzie osoba mająca 190 cm ;)

iwika1987 170 mam ale to trzeba samemu się przymierzyć do moto czy wygodnie Ci się siedzi. Np. w HONDE CBR każdy mi odradzał ze względu właśnie na mój wzrost, a bez problemu nią kiedyś jeździłam.

Gość iwika1987
No jak 190 to chyba moge zapomnieć :/

Panna Anna. -> nie jeździłem/ nie miałem ale chce kupić i jeździć ;) a Suzuki sv650 to jedyny który mi się podoba i którego da się kupić za ok 10-12 tysięcy :p (mowa o roczniku 2003-2004)

agent_provocateur W Krakowie się klub kocha lub nienawidzi :D Wisła czy Cracovia ? :P Chyba, że pytanie zbyt bezpośrednie to przepraszam :)

Gość iwika1987
Nie mam 170, troche mniej, ale suzuki SV 650 mam w domku. Tak dokładniej to mój brat. Ale ja go nie dotykam. To jego świętość.

Gość iwika1987
He he o dolnej granicy oczywiście ;)

hahaha odpowiem Ci dowcipem: w tramwaju 4 kibiców otoczyło jednego chłopaka i pytają: - Wisła czy Cracovia? - nie, nie ja z Warszawy ;) :D przy Reymonta się bawiłem. niestety przegraliśmy. ale to parę lat temu.

Levviatan Jak ktoś ma olej w głowie i podchodzi z szacunkiem do tego moto to jak najbardziej odpowiedni będzie na pierwszy mimo, że odrazu łapie wysokie obroty. Którą wersje chcesz? :P Sport czy Naked?

panna Anna swego czasu jeszcze Hutnik wchodzil w gre.. Buzka fajna to co nam tu pitolisz ze masz taki sam problem co autorka ? :)

Gość iwika1987
Panna Anna Spróbuje kiedyś ;)

iwika1987 -> to już musisz usiąść i zobaczyć czy potrafisz podtrzymać motor bez podpórki ;) Panna Anna. -> sport moim zdaniem lepiej wygląda :) chciałbym kupić coś innego ale 70-80 tysięcy to na razie za wysokie progi dla mnie ;)

Glos z SERCA Ni pitolę, bo tak jest :O nie mam szczęścia ani w miłości ani do facetów :P A co do Hutnika to się jeździło jak nam stadion budowali :P Levviatan Też wolę bardziej coś pod sport ścigacz :) 70-80tys?! Oszalałeś, chyba że mówimy o jakiś Harleyach :D iwika1987 Próbuj! I widzimy się na trasie. :)

Panna Anna. -> jeden Harley jest w tej grupie "moich motocykli marzeń" i nie są to tanie motory ;p

Gość monique na pomarańczowo
"Mam 23 lata, w związku byłam 2 razy i za kazdym razem pech-wszystko się rozpadało. Raz facet mnie zdradził i zrobił dziecko innej, a drugi raz usłyszałam,że mnie nie kocha jednak. Inni faceci, których w zyciu spotykałam,a mi się podobali- byli zajęci. Ostatnio poznałam superfaceta- a tu bach- ma dziewczyne. Czuję się tak cholernie samotna,że makabra. W dodatku, kolezanki o swoich facetach opowiadają, rodzinka tez sie pyta jak moje sprawy sercowe, a ja nie wiem co odpowiedziec???Że jestem zbrakowana, mam pecha, nikt mnie nie chce, a jak chce, to krzywdzi i zostawia? wiecie co?Nie wierze juz w miłośc." dlaczego moje myśli są tutaj???O_O