Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna baaardzoo

Mam pecha w miłości;( pecha do facetów;(

Polecane posty

Panna Anna. Czyli Wisła No to się nie będziemy gryźć ==== znaczy że co? że ja za Wisłą? :D :D :D prędzej na muzułmaństwo przejdę. :D

Levviatan Harleye to nie moja bajka :D agent_provocateur Aaaa :D widzisz, źle Cię zrozumiałam. :O

smutna baaardzoo Nie mów tak!! Miłość istnieje:) Ja w to wierzę! Jesteś młoda na pewno trafisz jeszcze na kogoś wartościowego, ale głowa do góry. Wiem, że zraniona miłość może wywołać takie same skutki co nienawiść, ale uwierz mi w tym cholernym życiu potrzebna jest nam miłość, która męczy, dusi i zabija bo bez niej jest wielka wielka pustka...

Aniu - preferujesz tylko sportowe czy nie twoja bo za droga? ;) pomarzyć o drogich motorach zawsze można ;)

Levviatan Chodzi mi o to, że Harleye Choppery itd to nie mój styl. Kocham się w tzw plastikach :D swego czasu jeszcze motocross :)

a takie buty bo ja wole "cięższe" motocykle choć sportowych nie skreślam :)

weź no... :p skuterki są dla do jazdy po mieście a nie po dłuższych trasach ;)

Siedzisz na skuterku jak na kibelku :D pozycja na tyle wygodna, że przjechałabyś całą Polskę wzdłuż i w szerz ;)

Legia w tyle za moją Wisełką :D z tego co pamiętam 4 byli w tabelii, a jeszcze sezon temu już nas prawie mieli :)

a propo motoryzacji znacie się na samochodach?siada mi wspomaganie;/;/brak oleju na pewno nie,chyba,że zapowietrzony, maglownica,pompa,jak myślicie?zacina się chwilami i np. kierownica po skręcie nie odbija jak powinna ,tylko muszę się siłować;/dodam ,że to samochód zagraniczny,więc myślę,ze pompa nie

agent_provocateur Wisła narazie się zaopatrza, np w takich Żurawskich dziadków :D Levviatan e tam, zakręcisz wheela na skrzyżowaniu na ścigaczu i nikt się krzywo nie popatrzy haha :D

Panna Anna. -> najpierw to ja muszę zarobić na motor i zrobić prawko (z prawkiem może się uda we wrześniu zrobić ;) )

Gość tymon26
nie martw sie ja mam to samo ale przyjdzie czas ze sie to zmieni

no dobra jako iż jesteś z tego samego województwa (bo ty z Krakowa co nie?) to ci podeśle ;) podaj mejla jutra rano ci wyśle jak zrobię aktualniejszą ;)