Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realy

Jesteś za PO ? przeczytaj, na kogo głosowałeś.

Polecane posty

Gość Realy

komorowski mowil w debacie ze przywroci 50% znizki dla studentow buahahahaha dobre zarty przeciez PO usunelo te znizki i on teraz chce to spowrotem przywrocicic tymbardziej ze prosba o to lezy zakurzona od dawna!!! wiec wtf?? policia polityczna cba??? CBA to jedyne co mogle uratowac polske od (rycha,zdzicha,..),pani sawickiej ktora plakala jak ten agent tomek ja oczarowal,wykorzystal itd. BUAHAHA zdradzila meza,dala lapowke,oszukala panstwo de facto czyn karalny lapowka i jeszcze media okreslily ja jako poszkodowana bo przedziec byla zakochana w mlodym kochanku ahh ci zli i straszni mezczyzni gdy PIS byl u wladzy to pielegniarka czy lekarz bal sie wziasc w lape bo kazdy pacjent mogl byc agentem cba i mogli miec przesrane do konca zycia, gdy pilsudzki stworzyl policie polityczna co miala wszystkich zlodziei i lapowkarzy(ci wysocy jak politycy,szefowie firm,bankierzy etc.) do pierdla wrzucac to PKB polski polecial do gory jak rakieta bo nie mial kto w lape brac, sorry POwcy jak chcecie zyc w kraju rozkradanym w imieniu prawa to glosujcie dajej na rycha,zbycha,tuska,komora,sikora i cieszcie sie z ich wielkimi przyjacielami Lech walesa(Lejba Kohne) - podejzenie o bycie agentem TW. Bolek de facto nigdy to na jaw nie wyjdzie bo w 1992 sam swoje akta ogladal i po jego ogladaniu w tajemniczych okolicznosciach zniknelo 100stron z akt sb bolek,Tadeusz mazowiecki(a raczej icek dikman)- podejrzenie o bycie agentem NKWD, Wajda ten uciskany za komuny ale jakims cudem najwieksze filmy zrobil wlasnie wtedy, bartoszewski uciekl z auschwidz hmm ciekawe jak przeciez nie przez komin, adam michnik redaktor GW z rodziny wielkich komunistow a sam niesiony przez bieruta na obchodach pierwszomajowych, Aleksander kwasniewski(podejrenie o bycie agentem TW alek) minister sportu za PRL,syn agenta NKWD ktory mordowal polakow w katyniu i olek ukonczyl sowiecki uniwerek najwieksza wylegarnie agentow w europie, cimoszewicz to samo co kwasniewski ojciec w NKWD ktory mordowal polakow i szycha za prl, i wielu wielu innych antybohaterow ktorzy wrzeszcza w mediach jacy oni biedni bo na rok maja tylko jeden milion zlotych a anna walentynowicz(matka solidarnosci) zyla za 800zl na miesiac, do dzis mnie zastaawia za co walesa wyslal syna na studia w usa 4lata studiow w usa to wydatek ok 200tys dollarow a chyba nie stac go bylo za jego watla prezydencka emeryture 10000(za jego kadencji) i teraz 5000(teraz), a biednie to on nie zyl, lub afera ze rzad nie chce mu dac pare set tysiecy dolarow na operacje w usa bo on biedny i ze rzad nie dba o jego zdrowie(bodaJRZE rzad kaczynskiego), a potem w tajemniczych okolicznosciach znalazl kase a po operacji mowil w mediach ze polska sluzba zdrowia jest do dupy i zebny latali leczyc sie w ameryce(mowi to byly prezydent RP), utrzymanie jego willi i innych luksusow tez raczej nie kosztuje 5tys. wiec skad ma pieniadze jak tyle wynosi jego emerytura prezydencka a teraz sądzisz inaczej? podaj argumenty!

Gość Realy
Wszyscy wiemy jakie wady ma Kaczyński. Ale zdaje się, że nie wszyscy chcemy zauważyć, że inni mają tych wad znacznie więcej. Piszesz o zakłamaniu i agresji. A nazwiska Palikot i Tusk coś Ci mówią? Nie znam bardziej agresywnych polityków na polskiej scenie politycznej... Znasz sondaże? Zgodnie z nimi to Komorowski był w tej kampanii bardziej agresywny... A ten tekst Komorowskiego o braku podziału Polski, a po paru minutach tekst o szczególnym wsparciu dla Polski wschodniej to oczywiście nie jest zaprzeczanie samemu sobie... ?

Gość Realy
ale lejesz wodę! to jest argument? oto i wyborcy PO.. poza tym była prawie równość głosow

Gość meszugene
fajnie teraz tylko rozprawić sie z klerem i IV RP :) 🖐️))

Gość Realy
noo meszugene .. bilecik do Rosji? może od razu na Syberię? w jedną stronę oczywiście :)

Gość Malusiaaaaa
Jak to kiedyś Piłsudski powiedział: naród jest wspaniały, tylko ludzie chuje, a przy tym ja bym dodała, że głupi. Mam nadzieję, że ludzie głosujący na PO w końcu sie obudzą i uświadomią sobie na kogo głosowali.

Gość tigre4
no i dobrze,ze kaczor przegrał.dla mnie to sama radosc jak patrze na te kwasne minki pisiorów....a kaczor spękał i dziś olał spotkanie w zamku królewskim...zazdrosnik jeden.koniec z moherami.haha

Gość PO usunęło zniżki?
Wolne żarty - zniżka o wysokości 37 a nie 50% obowiązywała już w czasach moich studiów, tj. całkiem sporo przed rządami PO. Nie wiem kto je zniósł, ale to na pewno było znacznie wcześniej. Reszta poruszonych przez Ciebie kwestii: leczenie, studia dzieci, wykonywane zawody - nie wydaje mi się godna uwagi.

Gość A JA I TAK
mowie STOP dla KACZOROWA, PIS-U i STRASZENIOU POLAKOW KONCEM SWIATA:):) wiec daruj sobie takie newsy i jak sie nudzisz znajdz sobie prace albo wez kredyt :):)

Gość do Autora/ki
Ciekawe to co napisałeś... Proszę, podaj źródło swoich informacji, chcę wiedzieć, jak to naprawdę ocenić,