Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ja sie znam na tym

O FIGURZE W WIEKSZEJ MIERZE DECYDUJĄ GENY I PRZEMIANA MATERII A NIE DIETY!!!

Polecane posty

diety cud!phi kto to wymyslał?? wiadomo,że genetyka to podstawa, po niej dziedziczymy skłonnośc do chorób jak i do tycia lub chudnięcia, po prostu taka przemiana materii. Oczywiscie,mozna odzywiac sie zdrowow i cwiczyc- ba, to nawet wskazane!! Ale nie trzeba oczekiwac ze z kobiety okrągłej o duzej masie w kilka miesiecy staniemy się filigranową dziewczyną nastolatkopodobną! Moja kolezanka wazy tyle samo co jej matka kiedy była w jej wieku, tłuszcz na tych samych partiach ciała! Ja tez mam figur łudzaco podobna do mojej mamy- widze po zdjeciach!

Dokładnie, zgadzam się :) Ale większość i tak myśli, że to odpowiednie diety cud potrafią zdziałać cuda :P

zupełnie jak ze skłonnościami do nadużywania alkoholu, też można znaleźć sobie wytłumaczenie badając drzewo genealogiczne..

Gość historia i miejsca
pokazują, że ani geny ani skłonnosci tylko obżarstwo albo jego brak powodują że ludzie są grubi lub chudzi

historia i miejsca--- a ja jem jak krowa, naprawde duzo, nie cwicze ani nic w tym stylu i zawsze waze 53kg przy wzroscie 170cm