Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dg svb

macie wakacyją prace

Polecane posty

Gość dg svb

macie wakacyją prace studenci jeśli tak to jaką i gdzie ja znalazłam w swoim mieście tylko oferty pracy telemarketra któs może już tak pracował jak tak to piszcie czy się opłaca

Gość Julia z Julianowa
Ja robię lody, kręcone.

Gość dg svb
to jaka ta praca jest ? telemarketing peło tych ofert ciężko jest?

Dostałam pracę w kawiarence internetowej. Do słuchawek nigdy nie pójdę, chyba, że mnie życie zmusi :p

to zalezy co probujesz wcisnac ale dla mojego prawdomownego serduszka wrabianie ludzi w kupno pierdol ktorych nie potrzebuja bylo czyms sprzecznym z sumieniem poza tym ludzie nienawidza, jak ich zaczepiasz, czasem przeszkadzasz i probujesz cos wcisnac ale moze Ty sie w tym czujesz dobrze

Gość dg svb
a jak szukacie wakacyjnej pracy w necie ,gazeta czy znajomi?

ja pracowałam w tamtym roku po maturze i w te wakacje również,jutro mój 1 dzień pracy.Pracuje na projekcie sprzedaży abonamentu z tel.(jak w zeszłym roku)Może jutro do kogoś z was zadzwonie;p Czasami jest ciężko jak jakiś kretyn zacznie Cię wyzywać ,a kierownicy cisną rób umowę,ale cóż...życie.Nie dziwie się ,że ludzie nie chcą tego brać bo po co komu drugi,jak nie przekracza swojego abonamentu...ale może dla kogoś z rodziny??:D

Gość dg svb
to słuchawki to raczej lipa jest ale co zrobić nic innego nie dają dla młodych w mieście jak dzwonie to przeważnie chcą na dłużej niż wakacje

my studenci nie mamy przeważnie żadnego doświadczenia,wykształcenia wyższego jeszcze też nie to nie ma co się spodziewać kokosów,ale posiedzieć w moim przypadku 7godzin nawijać i dostać kasę taką jak np. za nadźwiganie się w tesco za całą nockę to bez porównania.Nie narzekajmy,aby nie było gorzej.

Gość dg svb
niestety tylko ten telemarketing nie ma raczej dobrych opini

właśnie ,są firmy w których oszukują ludzi ,tną godziny na szkolenia,nie ma bazy to wypad itd. warto właśnie się zorientować ,popytać ludzi tam pracujących jak jest naprawdę ,ja pracuję w sprawdzonej firmie i jest ok

Gość dg svb
słyszałam że jek nie wyrobi się normy ( konkretna ilość sprzedanych abonamentów) to wypad a to podobno obecine bardzo trudne jest bo ludzie nie chcą tego

Gość dg svb
poradzcie co robić czy decydować się na to czy nie teraz z rana gazety rozdaję i mi tam kasy starcza ale chciałam coś w te cv wpisac w końcu mam 22 lata