Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambitna kobieta

dlaczego nie ma ambitnych kobiet?

Polecane posty

Gość Ambitna kobieta

tylko kazda, nawet po studiach tylko patrz zeby zlapac jakiegos faceta z kasa i zaczac sie rozmnazac? co to wogole za kraj gdzie wiekszosc ma dzieci przed 26 rokiem zycia. Ledwo skonczyly nauke, jeszcze nic temu swiatu pozytecznego nie przyniesly, gowno maja w glowie i mysla ze sa gotowe byc matkami - a potem widac jakie te dzieci teraz niewychowane, co drugie ma nadwage, maja po 3 lata i nadal mowic nie potrafia...

Gość przynęta na zwierzynę
ano tak jest i jeszcze myślą, że są sprytniejsze

Gość SKARYFIKACJA
jak nie ma..a ja? :)

Gość gość
O ja pierdole :D

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ambicja? Kariera i wyścig szczurów nie dla mnie . Wolę spokojną pracę , bez nerwów i wrzodów na żolądku . Mam 30 lat , meza od 5 i dzieci jeszcze nie mam . Dobrze narazie mi sie zyje.

Gość zwariowałam i zgłupiałam
ty mogłaś sie przynajmniej porządnie dokształcić w dziedzinie ortografii pasztecie:o🖐️

Gość Ambitna kobieta
niestety bywam czesto zbyt ambitna. zalozylam sie z kolegami z pracy ze wszystkim zamecze. i zameczylam. ale teraz mnie piecze

Gość Ambitna kobieta
no to Anno - gratuluje :) fajnie ze chociaz niektore sa... oczywiscie to co napisane to jest przekolorowane troszeczke, ale mam wrazenie ze niezupelnie mija sie z prawda. Ostatnio pojechalam po bratanice do przedszkola (ma 6 lat) co tam zobaczylam to glowa boli, dziewczyny no prawie jeszcze dziewczynki z dziecmi ktore nie potrafia sie ubrac, nie potrafia buta zawiazac, albo jakos tak sie wyslawiaja niepelnymi zdaniami, a te mlode mamuski zamiast pokazac dziecku, nauczyc to pohukuja rzucaja miesem przed przedszkolem... dodatkowo wiekszosc zaniedbana, brudne wlosy z odrostami w poplamianym podkoszulku albo w jakis wiejskich spodniach... szok!

>>nadwage, maja po 3 lata i nadal mowic nie potrafia... Ty masz z 19cie i nadal nie potrafisz, co się dziwisz dzieciom.

Gość piękne filmy
Niektóre po prostu wybierają taką drogę życia. Najlepiej niech każdy zajmie się swoim życiem i będzie wspaniale.

Gość a po co ci ambitne kobiety ?
wole facetów kobiety toleruje jeśli muszę ale bez grama przyjemności obiektywnie jednak stwierdzam ze teraz wbrew pozorom jest mnóstwo ambitnych kobiet dziewczyn więc twoje pytanie jest bezzasadne juz z samego założenia

Gość Ambitna kobieta
az mi przykro i wstyd za te panny bo w przeciez nie trzeba leciec w pelnym makijazu i szpilkach ale chociaz jakos schludnie, czysto... wiec niedosc ze bez ambicji (bo dzieci to niestety zadna ambicja, to obowiazek kazdej pary - nalezy splodzic dwojke dzieci zeby gatunek nie wyginal) to jeszcze sie okazuje ze nie pracuja a gowno wychowuja te dzieci. Moja babcia siedziala ze mna w domu to umialam czytac i pisac zanim poszlam do zerowki, a ubrac sie buty zawiazac, czy cos narysowac to nawet w wieku 4 lat.

Gość Ambitna kobieta
iwaneczka docinasz mi bo zdalas sobie sprawe ze twoje dziecko to jelop bo go nie wychowalas jak nalezy?