Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewseeeee

co napisac w cv????

Polecane posty

Gość dewseeeee

czy pisaliscie w cv zakres obowiazkow na danym stanowisku czy tylko wymienialiscie doswiadczenia??? nie mam zbyt duzego doswiadczenia wiec czy pisac jedynie o odbytych praktykach i stazach czy nawiazac rowniez ze rozdawalam ulotki, bylam kolporterem????

napisz wszystko, co może się przydać :D najlepiej w rubryce umiejętności

Gość nie o odbytych praktykach-
o odbytych stosunkach napisz, wtedy się możesz załapac he he

Gość dewseeeee
no ale gdzie napisac o kolportazu? w doswiadczeniu????

jeśli ubiegasz się o pracę urzędnika powiedzmy - to rozdawanie ulotek nie jest chyba jakimś konkretnym doświadczeniem, które przekona pracodawcę, aby to Ciebie zatrudnił :)

Gość ja nie mam nic w zyciorysie
co by przemawialo na moja korzysc... CV to nie wszystko mysle... Moze mi dobrze z oczu patrzy, bo wybrali jednak mnie... A w cv nic nie mialam poza data urodzenia prawie :P

no to pisz o kolportażu i ulotkach w rubryce "doświadczenie" z uwzględnieniem dla kogo te prace wykonywałaś :D zawsze to jakiś kontakt z klientem :p

Gość dewseeeee
ok, to napisze w rubryce doswiadczenie, a co z wolontariatem?? napisalam to w rubryce doswiadczenie. moze byc? w sumie wolontariat to tez praca, organizowalam rozne programy, akcje, imprezy.

Gość dewseeeee
ja nie mam nic w zyciorysie---> a na jakie stanowisko sie ubiegalas? co do rozgraniczania, to mam jedno cv i wysylam ciagle takie same. tylko LM zmieniam w zaleznosci od podania.

co za roznica na jakie ;) Ciesze sie ze mnie przyjeli :) ALe jakby patrzyli tylko w moj zyciorych to bym byla skreslona w przedbiegach. Dzieki Bogu szefowa lubi sobie pogadac i przyjmuje ludzi wg uznania, znaczy tych, z ktorymi na "pierwszy rzut oka" najlepiej sie dogaduje. Inaczej nie mialabym chyba zadnych szans. Jak ja pozniej ogladalam te cv... Matko na kilka stron. Moje bylo na pol ;)

Gość dewseeeee
no to zazdroszcze :) a co z wolontariatem? wpisac w doswiadczeniu> a np praca w samorzadzie na studiach?? tez wpisac jako doswiadczenie??

Gość dewseeeee
upppppppp

Powiem Ci tak - jak ja bym miala co wpisac to wpisalabym wszystko :D wszystko to, co legalnie i to czego sie nie wstydze ;)

Gość ja zanim dostalam normalna
prace bylam tylko na stazu, wiec napisalam zakres obowiazkow. nie mialam doswiadczenia ale mnie przyjeli. nie wiem od czego to zalezy:)

Gość dewseeeee
dzieki :) czyli ty powaznie nie mialas zadnego doswiadczenia? kurcze, ja mam pare prktyk za soba a i tak czuje sie jak osiol przy wszytskich tych z wielkimi doswidaczeniami pomimo mlodego wieku :(

Gość dewseeeee
no wlasnie mam 6 podpunktow w doswiadczeniu (rozne wolontariaty i staze) i nie wiem bo jak do kazdego wymienie zakres obowiazkow to mi sie nie zmiesci na 2 stronach cv wiec tylko wymienilam nazwy i to wszytsko. czyli dopisac zakres obowiazkow?