Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vrvfvfvfv

dlaczego pociagaja mnie tacy mezczyzni?

Polecane posty

Gość vrvfvfvfv

mescy silni władczy wysocy uparci silnei psychiczniei fizycznie oraz majacy respekt wsrod innych tylko ze tacy mezczyzni to porazka jesli chodzi o zwiazek;/taki najpredzej przywali jak moj były lub zdradzi natomiast wiem ze powinna szukac miłego dobrego ciapkowatego mezczyzne ale tacy wogole mnie nie pociagaja;( nic nie czułabym ech......bede załowała ze łaze za tymi pierwszymi

Gość SKARYFIKACJA
eeee mnie też taki twardziel beirze :) mniam

Gość najdziwniejszy
faktycznie silny psychicznie... przywali kobiecie i zdradzi :D napisz ze podobaja ci sie nieogarnieci babiarze, a nie trzy razy sobie zaprzeczasz w tak krotkiej wypowiedzi :D

Gość vrvfvfvfv
chodzi o takich złych chłopców;)))) echh....

Gość Creative007
MI sie podobaja tacy krórych nie moge zdobyc albo musze o nich caly czas walczyc

mnie tez sie podobaja tacy slini i mescy, dobrze zbudowani kolesie, a jak jeszcze do tego jest łysy too cudeńko...

Gość vrvfvfvfv
nie powinien byc łysy!!!

mnie tez sie podobaja tacy slini i mescy, dobrze zbudowani kolesie, a jak jeszcze do tego jest łysy too cudeńko...

Gość najdziwniejszy
no wiem o kogo chodzi :D takich ktorzy nie maja silnego argumentu, tylko argument sily nie wiem tylko w czym tu problem, kreci cie ze napierdala kobiety i zdradza, to co ci przeszkadza, ze tak walsnie robi? :D

Gość vrvfvfvfv
wiem ze tacy mezczyzni nie sa dobrymi partnerami ale tak mnie pociagaja ze szok starałam sie byc z wysokim chudnym okularnikiem ale za cholere;/ nie mogłam go nawet pocałowac nie pociagał mnie seksualnie wogole!!! czy ja jestem jakas chora?? na glowe??

Gość najdziwniejszy
no jesli uwazasz ze istnieja albo wysocy i chudzi w okularach albo napierdalajacy swoje kobiety... to nei wiem czy od razu chora, ale z glowa to na pewno masz cos nie tego :D

Gość vrvfvfvfv
no wiec bo niektrzy chyba nie potrafia zrozumiec o czym mowa moj byly był dominujacym silnym samcem lubił rzadzic nie dał sobie wejsc na glowe byl silny i inteligetny niestety okazał sie pijakiem i psycholem chłopak z ktorym sie spotykałam--miły cichy okularnik ktorego nawet nie mogłam pocałowac poniewaz mnie nie pociagał seksualnie rozumiecie?

a której taki by nie pociagał... ehhh niefortunnie wyrazilas sie z tym biciem i zdradą - zapewniam Cię że siła i władczosc nie wyklucza bycia dobrym i mądrym człowiekiem o czym doskonale wiem patrząc na moje kochane serduszko ❤️

Gość vrvfvfvfv
wlasnie takiego mezczyzny szukam silnego -zadnej ciapy;/ madrego dobrego a jednoczesnie cholernie pociagajacego w stylu samiec alfa