Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciekawy321

Czy po 3 dniach po stosunku test moze wyjsc pozytywny???

Polecane posty

Ma problem. Wspołzyłam z moim chłopakiem w piątek (4 razy jego penis wszedl we mnie po czyym uszkodzila mu sie stujka i stosunek przerwalismy, wszystko bylo we krwi, wlala sie takze ona do mojej pochwy, jednak wytrysku nie bylo)(stosunek byl jakis tydzien przed okresem).. W poniedzialek zrobilam 2 testy ktore okazaly sie pozytywnie(czy to nie jest za wczesnie od stosunku??). W kolejny dzień takze zrobilam test i wyszedl pozytywny. Po tygodniu bylam u ginekologa i nic nie stwierdzil. Aktualnie okres spoznia mi sie juz 3 dni. Czy mial ktos moze taki problem?? Czy moge byc w ciazy??

Gość nanananna
to będą bliźniaki

Gość Peciolek
A wcześniej nie brykaliscie? Jak dla mnie to za szybko.

nic wczesniej nie bylo... stosunek byl w piatek a lekarz za tydzien i stwierdzil ze jeszcze ciazy nie ma a testy pokazywaly...;/

jagoda369 - paniom typu ta dziekuje bo mam problem a nie czas czytac czyjes glupkowate wypowiedzi

trzy dni po stosunku to jeszcze nie ma wlasciwego zarodka ze nie wspomne o jego zagniezdzeniu. nie bywalo sie w szkole na przystosowaniu do zycia w rodzinie co?

Gość Peciolek
No to poczekaj, bo testy też się mylą.lekarz jeszcze nic nie stwierdzi bo to jeszcze za wcześnie, po 3 dniach zarodek dopiero się zagnieżdża, a miesiączka może się spóźniać z powodu stresu. Pod koniec tyg.idź na badanie krwi, wynik z krwi jest wiarygodniejszy niż test.

Ale jakim cudem testy pokazuja ttakie wyniki?? gdybym zrobila jeden to rozumiem ale 3 czy 4???./

Gość Peciolek
a tak na marginesie co wyście robili ze jemu krew sie polała?

normalny stosunek, tylko ze chyba byla za krutka no i pekla... doslownie jego... wszedl we mnie 4-5 razy po czym przerwalismy..

po tym czasie bylo mi przez ok 2 dni slabo i ta krew (domyslam sie ze jego krew ktora we mnie wplynela) wylewala sie cala sobote i pol niedzieli... Jesli ktos to czyta to moze wydawac sie glupie, ale nie znalazlam podobnego przypdaku w calym internecie...;(

uzywam konta brata.. jesli chodzi o stusunek to tak ale dziewica juz nie bylam (peeting)

Gość Peciolek
Nie stresuj się, poczekaj parę dni bo i tak niczego wcześniej się nie dowiesz.

Jaki wy glupie jestescie :P Ktos sobie jaj z was robi a wy naiwne dajecie sie nabierac. Przeciez to pisze jakis chlopak w dodatku nie wie co to ortografia. Nie osmieszajcie sie juz i nie odp temu debilowi.

Gość Peciolek
A może błona nie była przerwana i krew częściowo pochodziła też od ciebie!

ale w ten piatek bedzie juz 2 tygodnie od tego "niby" stosunku... w sobote zaraz po tym wypadku bylo mi slabo... juz sama nie wiem, czy to moze z nerwow..

Ja pier..kolejny matoł i jego durny temat.Piasano juz o tym ze 100 razy ,nie nudz juz!

wydaje mi sie ze byla juz przerwana... p. Jagodo.. mam 18 lat i jest to dla mnie problem... jesli nie ma pani zadnych informacji na ten temat to prosze chociaz nie przeszkadzac...;(

Gość Peciolek
Wmawiasz sobie objawy ciąży! Pewnie jesteś młodą osobą i po prostu się boisz. Jak już się wszystko wyjaśni idź do lekarza po tabletki i nie będziesz miała już takich objawów. Ja jestem w ciąży i uwierz mi od raz nie ma się objawów a bynajmniej nie po 3 dniach.

pisze tylko jak to odczula... a jesli juz mi sie okres 3 dni spoznia to mozna to jakos wytlumaczyc... chyba ostatni raz uzywam tego forum.. bo tu problemu nie mozna po prostu otwarcie przedstawic, gdyz sa "chamskie" osoby...;(

Gość Peciolek
Nie stresuj się tymi głupimi wypowiedziami. Na pewno wszystko się ułoży.

Peciolek-dzięki... Pewnie mecze temat, ale jak wytlumaczy cpo tak krotkim czasie takie wyniki tych testow...;/