Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perturbacja

witam, jestem nowa na kafe ;)

Polecane posty

Gość dcsfac
wystrzegaj sie musztardy , ma jakies swoje dziwne zasady i zawsze dla niej bedziesz szczylem jesli masz jakis problem

dcsfac-------. nie przesadzaj nie zauwazyłem aby taka drastyczna była:D

perturbacja------. zaraz tutaj ekipa wjedzie na pomaranczowo i dowiesz sie jak potrafią bluzgać:O:(

Panna Anna.------> jednak dobrze ocenilem cie,że masz poniżej 20 lat,co nie?Byłem na innym nicku:P

heh, chętnie poczytam :D musze przecież poznać kafe od każdej strony :P nie tylko od takiej gdzie inni się ładnie witają :)

Działam na oranż jak płachta na byka:D:P:D Zaznaczam tylko od specyficznej ekipy złośliwców:D

perturbacja-----> nie doczekasz sie tego ode mnie natychmiast zniknę na bezpieczny nick i tyle będą mnie widzieć:D

Na nicku desznik były takie wojny tutaj,ze sobie nie wyobrażasz.:O:(Ta ksywka jest dokumentnie zablokowana przez PC.

Gość hehehehehehe//
spierdzielaj lala

perturbacja desztnik --a to niby dlaczego, taki niedobry jesteś ? Nie, to po prostu stary dziad, który usiłuje być w centrum uwagi.

I jaki paradoks Desztnik oznacza po czesku parasol.Ma ochraniać ,no nie?A jak gdziekolwiek siępojawie wrzask okrutny jest.teraz z pewnością czychają aby zaatakować:D Mam ich w głębokim poważaniu czyli w ...............wiadomo:D

Varzejna Bezpecznost czyli po czesku Komunistyczna milicja.Fajny nick masz:D I jaki szacunek do starszych od siebie:D

Użytkownik: parle moi (ilość tematów: 6, ilość postów: 464)------> jak możesz kojarzyc jak masz tyle logowańPrzebywam na nicku gdzie mam 26.000 tysięcy postów.

No zarazo VB co jeszcze powiesz niestosownego.Gęgnij bo cię świerzbi jęzor:D

perturbacja-----> cholera może VB zmądrzał i będę go musiał przeprosić:P Bywają też takie sprawy:D

Desztnik Varzejna Bezpecznost czyli po czesku Komunistyczna milicja.Fajny nick masz I jaki szacunek do starszych od siebie Nie można mieć szacunku do kogoś takiego jak ty.

desztnik nie porównuje ilości postów tylko ilość starć z pomarańczkami:) i nie zawsze piszę pod parle moi - mam 3 czarne nicki , trochę tu jestem - ale Ciebie jakoś przeoczyłam

Przejadę się kiedyś śmieciu do ciebie na tą wieś Januszku, to ci gęgnę.