Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-papierosnica ;)

zamówiłam e-papierosa, dziś dotarł :)

Polecane posty

Gość e-papierosnica ;)

wiecie co - to jest naprawde fajne,czuje jak bym normalna fajke palila,w dodatku mam jakis fajny smak tego papierosa,jak jakies cygaro :)

Gość Przedstawiciel Ziemi
I po co wciągać truciznę? Nie szanujecie własnego zdrowia.

Gość Przedstawiciel Ziemi
Ten papieros nie dymi i nie zasmardza ubrań, anie nie truje postronnych osób? Przynajmniej tyle na plus, że nie trujecie innych.

Gość e-papierosnica ;)
z dwojga zlego lepiej to palic niz zwykle fajki, to wlasnie dowod na to ze zdrowie szanuje :D

Gość e-papierosnica ;)
poza tym przedstawicielu ziemi - jesli juz jestes taki dociekliwy to przeczytaj ulotke jakas i dowiedz sie wszystkiego o tym wynalazku, bo widze ze twoj maly rozumek tego nie ogarnia hehe

Gość kasik1212
A ja nie palę od 32 dni.

Gość e-papierosnica ;)
ja w sumie nie pale od 1,5 roku.ale zdarzaja sie sytuacje np. przy alkoholu,ze mnie ciagnie do fajki.w zwiazku z tym postanowilam kupic takie cos,zeby nie kusilo do normalnych papierosow.i szczerze powiem ze mi sie to podoba:) no i mozna palic w miejscach publicznych :)

Gość Przedstawiciel ziemi
e-papierosnica ;) poza tym przedstawicielu ziemi - jesli juz jestes taki dociekliwy to przeczytaj ulotke jakas i dowiedz sie wszystkiego o tym wynalazku, bo widze ze twoj maly rozumek tego nie ogarnia hehe Dziecko nie mały rozumek, tylko ja nie palę więc nie muszę znać parametrow technicznych tego. Moze jesteś tak tępa, że nie docioera do ciebie, że wciągasz nikotynę, ktora jest silna trucizną. E-papieros miał być w Polsce zakazany ze względu na brak kontroli wchłaniania ilości trucizny. jesteś żałosna piszac, że szanujesz zdrowie. Wielu naukowców się wypowiada, że e-papieros jest bardziej szkodliwy niż zwykły. sama trochę poczytaj :O

Gość Przedstawiciel ziemi
Dodam jeszcze nieuku, że przyjmowanie wewnętrzne gliceryny i glikolu jest rakotwórcze. No i oczywiście nikotyna także jest rakotwórcza.

Gość dawaj gnata
przydała by się jeszcze e-kawa:)

Gość e-papieros ma być
w Polsce zakazany z powodu braku wpływów do kasy państwa i producentów papierosów, wasze zdrowie państwo ma w dupie

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
Gówno warte szkoda pieniędzy,palę papierosy i będę palić

Gość e-papierosnica ;)
ty milosnik ziemi czy jak ci tam - idz sie przykuj łańcuchami do drzewka to może ci ulży 🖐️