Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabcia2006199316

jak samem zrobić kolczyka w wardze (pod dolna wargą)

Polecane posty

Gość Zabcia2006199316

hey;) chcę sobie zrobić sama kolczyka w wardze, ale niestety nie wiem wszystkiego jak to zrobić:/ kupiłam juz kolczyka labret ze stali chirurgicznej dł 10mm, wenflon pomarańczowy 2.0, maść tribiotic, herbatkę szałwiową. Nie wiem czym wysterylizować (tzn. odkazić) kolczyka przed przekłuciem i jak posłużyć się tym wenflonem:/ mogli byście mi udzielić wszelkich wskazówek co do zrobienia kolczyka??

pomysl glupi. i to bardzo. chcesz zrobic sobie sama kolczyka a nie wiesz jak i w ogole. polecam jakies studio piercingu.

Gość a tam...
dobra kolczyk masz mam nadzieje grubosci 1.2 nie 1,6 bo wiekszy do wargi niepotrzebny... przeczysc wszystko spirytusem,zrob sobie kropke markerem w miejscu, w ktorym chcesz ten kolczyk,wenflon wbijasz z zewnatrz do wewnatrz (odsun tylko ta warge palcami zebys nie rozorala dziasel)po wbiciu wenflonu wyciagasz igle (zostaje tylko plastikowa rurka)przytnij ja z zewnetrznej strony, wloz labret w ta rurke od wewnetrznej strony i powoli wyjmij rurke na zewnetrzna strone ust, zostaje sam kolczyk, zakrecasz kulka, przemywasz spirytusem, przykladasz lod, i masz murzynska ware przez kilka dni;) dokladniej chyba sie nie da;)

Gość a tam...
ale szczerze do robienia samemu jest wygodniejsza po prostu igla (2.0)niz wenflon... ale tez mysle ze powinnas isc do kosmetyczki jak sie nie znasz

Gość Zabcia2006199316
do a tam... : dzięki;)) tak zrobie..... w ogóle to miała mi robić kolczyka koleżanka która juz wielu osobą robiła i nic nie spaprała;) ale cos nie mogę się z nią skontaktować:/

Gość Zabcia2006199316
jednak zmiana planów jestem umówiona na moje cudeńko na ten piątek do kumpeli xDD ale dzięki za wskazówki;]]

Gość gość
Wszystko już wiesz. To ja zadam pytanie :D Gdzie kupiłam labret i wenflon?