Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blanka2009

Topik dla mam z 2009 roku. Zapraszam :)

Polecane posty

Jesteśmy z Poznania :) Data urodzenia małej jest w stopce, ważyła 2.900 i mierzyła 52 cm :) Obecnie jesteśmy na etapie prawie samodzielnego chodzenia :) Planujesz w najbliższych latach rodzeństwo dla Hani?

cóż, rośnie jak na drożdżach, nawet nie wiem, kiedy przeleciało mi tyle czasu. Obecnie chodzi przy meblach. Dba o swoje - jak starsza siostra coś jej robi to od razu wiadomo czy się podoba, czy nie. Ślicznie je, dobrze śpi, bezproblemowe dziecko. Jedynie co to dotyk owoców wywołyje u niej odrazę, ale je lubi jeść jak nie wie, że to obślizłe to tosamo.

Hania ma starszą siostrę - w listopadzie będą 3 lata.

Gość Zimna jak lód
JA MAM GABRYSIĘ UR.20LUTY... WAŻYŁA 3330 MIERZYŁA 54CM

Gość taka sobie ja ...
witam ja mam Justynę z września :)

Powiedz jak sobie radziłaś na początku z dwoma maluszkami? Ja wrócę za około godzinkę bo muszę Blankę nakarmić bo coś dzisiaj jest marudna i nie daję się tatusiowi uśpić... Karmisz piersią?

Witam nowe mamusie :) Npiaszcie coś więcej, najlepiej się zaczernijcie i piszcie z nami :)

Gość Zimna jak lód
JA MAM ZE SWOJĄ MNÓSTWO PROBLEMÓW, JEST BARDZO NIE GRZECZNA ALE MAM NADZIEJE ŻE JEJ TO MINIE.

Gość Zimna jak lód
JA SIĘ NIE ZACZERNIE BO SIĘ CIĄGLE ZMIENIAM. GABKĘ KARMIŁAM 3/4 MIES.KRÓTKO ALE TO NIE MOJA WINA...

karmię piersią, na początku było ciężko ale tylko pierwsze 3 mc teraz nie ma różnicy a nawet lepiej bo się same pobawią i bardzo się lubią nawzajem rozśmieszać

ur 25 września waga 3350 i 54 cm. jako tako chodzi z asekuracja, ogólnie bezproblemowa w wychowaniu. ładnie śpi, z jedzeniem rożnie bo ostatnio upały dawały jej w kość

Gość mama_z_2009
Hej. Ja mam synka ur.28.06.2009. waga 4250 58cm. Chodzi sam od 10,5 miesiąca życia :)