Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ropuszeczka_mala

szamponetka.....prawda czy mit?

Polecane posty

Gość Ropuszeczka_mala

cześć, chciałabym farbnąć sobie włoski na jasny lub średni brąz (jestem średnią blondynką) i chciałabym wiedzieć czy na pewno cały kolor mi zejdzie po kilkunastu myciach głowy, bo później chce miec swój naturalny kolor.......czekam na wasze odp;) :*

tak, jeżeli to szamponetka, to tak. Pamiętaj, że musi tam być na tej ala "farbie" napisanie SHAMPOO to wtedy ok, z drugiej str jest zawsze napisane do ilu myć wytrzyma ten kolor na twoich włosach. Chociaż Ci powiem, że ja uzywałam do przyciemniania moich włosów ( a i tak z natury mam ciemny brąz, a chcialam mieć czarny) Joanny 25 myć, i tak na końcówkach mi został ten kolor. Ale to nic, mi to rybka ;), prawie nie widac ;). Życzę powodzenia! ;*

Gość ruuuuda wiewioraa
Ja uzywalam szamponetek i zawsze mniej wiecej kolor schodzil, po tylu myciach, po ilu bylo napisane . Raz uzylam szamponu koloryzujacego, palette chyba i nie dosc, ze wlsoy mi wyszly RUDE (mial byc czekoladowy braz), to kolor trzymal tak dlugo,ze zdazyly mi sie odrosty zrobic :O Nie wiem co mnie podkusilo :O i to na dzien przed wyjazdem na wakacje :D mylam wlosy chyba 12 razy pod rzad :D:D: lekko sie zmyly ale i tak wygladalam jak wiewiora :D:D:D