Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematycznaa

Nie mam po co życ . Jak zaakceptowac saa siebie ?

Polecane posty

Gość problematycznaa

Nienawidzę samej siebie i to jest duzy problem. Skoro nie mogę zaakceptować samej siebie to w konsekwencji nie dopouszczam , żeby ktokolwiek mógł mnie pokochać. Mam 25 lat i nie widzę dla mnie żadnej szansy na normlane życie. Chciałabym sobie zmienić choć odrobinkę , czy są jakies sposoby? 1. Mój ogromny wzrost mam prawie 180 - nie czuję się kobieca a jak patrzę na te małe , filigranowe panienki, które są noszone na rękach przez mężczyzn to po prostu mam ochotę się zabić !!!!! chciałabym mieć gdzieś z 160 - mogłabym być wtedy tancerką , a własnie z powodu mojego wzrostu zawiesiłam szkołe baletową i przestałam chodzić na kursy tańca towarzyskiego, bo nie miałam z kim tańczyć ! Tak byłam wysoka ! A nawet jeśli ktoś był ode mnie wyższy to nie było szansy na jakiekolwiek podnoszenia . Zawsze w musicalach czy na jakiś występach gram tło . 2. Mam straszną cerę - mecze sie z tradzikiem od wielu lat i wcale nie przechodzi . I nie mówcie ze są sposoby bo próbowałam wszystkiego - dermatolog , kosmetyczka , laser , prąd , silne leki po których spałam godziniami w srodku dnia - nawet okres mi zaniknął ! 3. Moje ogromne piersi ... są tak nie proporcjonalne do sylwetki . Ja , jako koścista kobietka, i tu nagle taki krowi biust - D ; ( 4. Mam ogromne wargi sromowe mniejsze , wystają ponad te większe i wygląda normlanie jakbym była na coś chora. Strasznie sie tego wstydzę. Wychodzą mi z majtek i w ogole ; ( 5. Mam ogromne stopy i dłonie - wszyscy sie smieja , ze jak mezczyzna ; ( No i oczywiscie nadpotliwosc stwierdzona przez dermatologa ; ( i oczywiscie nic na to nie dziala ... rozumiem miec jedna z tych wad , ale wszystkie ? za co ? za co ? za co? jak tak dalej pojdzie nie wytrzymam nerwowo i w koncu z tym skoncze raz na zawsze !

Gość januszek
Umów się ze mną. 😘

Gość ffghfghfg
źle to postrzegasz-mi osobiście twój wzrost się bardzo podoba :) więc może to wszystko nieco wyolbrzymiasz.Duże piersi też fajnie :).A duże stopy i ręce,no cóż nikt nie jest idealny. Nie wiem co ci doradzić ale jak sama zauważyłaś(i to świadczy też że jesteś inteligentna) musisz siebie samą zaakceptować. Więc może spróbuj :) Życzę powodzenia i miłego wieczoru :)