Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hzKJHklZ

JAka waga przy 158 cm wzrostu???

Polecane posty

46 kg i uprawiasz sport? To malutko ważysz. Pozwolę sobie jeszcze spytać ile masz lat. Ja przy moich 160 cm i 54 kg jestem - uwaga uwaga - szczupla, ale nie chuda. Też właśnie taki typ sportowy - a to siłownia, a to rower, a to basen - więc sporo ważą mięśnie i dość masywny kościec. Poniżej 53 kg zaczynam wyglądać jak model anatomiczny.

Gość gość
Ja waze 43 kg i jestem zdecydowanie za chuda, optymalna waga to 46-50 kg, przy takiej wadze wyglądałam najatrakcyjniej ;) Przy mojej aktualnej wadze każdy się mnie pyta czy choruje, albo czy nie mam anoreksji :o Fakt, jestem chuda i można się na mnie anatomii uczyć, ale planuję przytyć parę kg,bo zdecydowanie lepiej wyglądałam nieco cięższa, będąc dalej szczupłą ;) Zresztą bardzo ciężko znaleźć coś odpowiedniego rozmiarowo ;)

Gość gość
Ja waże 48 no to chyba dobrze :P

Gość gość
ja ważę 59 i jest koszmarnie, bo ważyłam zawsze 47 i było bardzo dobrze.Teraz jak to zrzucić?

Gość anulka1985
Przy tym wzroście ważę 51 kg i wyglądam niby dobrze, ale mam ogromny brzuch- mierzony w okolicach pępka ma 85 cm więc nie mówcie, że jestem super szczupła. Chciałabym schudnąć do 47-może po nowym roku się uda ;-)

Gość Lidka92
mierze 158cm. Pracuje od 5 tygodni. Przed rozpoczęciem pracy ważyłam 48kg, a w tym momencie mam 46kg i nadal chudnę mimo iż się nie odchudzam :) Biegam regularnie 3 razy w tygodniu na koncie mam 2 półmaratony. Moje nogi są dość szczupłe i smukłe. Nie jestem zadowolona z wyglądu tylko z powodu brzucha (tzw. mała oponka z którą walczę )

Gość KalinaGrochal
Ja mam wzrost 158 i wazę 40kg czy mam nadwagę czy niedowagę??

Gość KalinkaG
Ja wazę 40kg a mam wzrost 158cm nadwaga czy niedowaga?

Gość gość
Chcesz schudnąć do wakacji? Wejdź na stronę http://www.igortreneronline.pl i oddaj się w ręce profesjonalisty! Tylko teraz do wygrania 10.000 zł! Sprawdź, nie czekaj!