Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joaśka 27

Miał być tylko seks...

Polecane posty

Gość Joaśka 27

Mąż mnie nie zaspokajał,nie chciał kochać się ze mną.Znalazłam kochanka.Ustaliliśmy,że to będzie znajomość oparta jedynie na seksie.Ja umowy dotrzymałam.A on chce mi rozwalić małżeństwo.Zakochał się i chce wyjawić mężowi prawdę.Co robić?

Gość inka19
nie fajnie postąpiłaś... i teraz musisz ponieśc konsekwencje. najlepiej powiedz to mężowi sama niz jak ma sie dowiediec od niego. powiedz że zrobiłaś tak nie chciał sie z toba kochac.... jak kocha to wybaczy. a jak jest mądry to bedziesz wolna ;)

Pogadaj lepiej z kochankiem i przekonaj go, żeby nic nie mówił, bo jak powie (ewentualnie jeśli Ty powiesz) to będzie koniec Waszego małżeństwa, nawet jeśli Ci wybaczy to już nigdy nie zaufa.

Gość sdfgf
ja bym zaczela mowic mezowi ze jakis koles mnie wciaz adoruje i ze nie chce mi dac spokoju... ze czasami czeka pod klatka... ze cie zaczepia itd... a jak on by wyznal mezowi prawde to bym powiedziala ze sobie to wymyslil bo mju dalas kosza... a on jets jakims idiota i nie chce ci dac spokoju... druga wersja powiedz mezowi.... 3 wersja.... powiedz kochankowi ze nie czujesz sie gotowa na zwiazek z nim i albo poczeka az sobie zycie poukladasz albo odejdziesz i co z tego ze ci rozjebie malzenstwo i i tak i tak z nim nie bedziesz ... a nawet go bedziesz nienawidzic ...

Gość sdfgf-ale Ty waryfinowana
jesteś:D Nie obraź się ale taka zimna suka:D Pewnie masz kochanka.

Gość zenek bembenek
powiedz kochankowi ze jak juz raz zdradzilas to po jakims czasie jego tez zdradzisz i juz :)

Gość defekacja2
no własnie, powiedz mu ze jestes niedobra zdradzającą meżów suką i że podczas związku z nim szybko pokryje cie inny samiec :classic_cool:

Gość Gadacie,jak się zakochał
to argumenty,że jego też zdradzi nie podziałają...Na własnej skórze musiałby się przekonać.

Gość Gadacie,jak się zakochał
Mało tego,będzie miała przerypane jak zdecyduje się na związek z kochankiem,bo on non stop będzie ją podejrzewał i oskarżał

Gość Dr Hałs
powiedz kochankowi, że zrobiłąś badania i masz HIV i niech też się zbada na wszelki wypadek