Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonia Neumann

Ale nudy...

Polecane posty

Gość iwona17
strasznie mi sie nudzi.......dosłownie i dobitnie:(

Gość iwona17
mnie się strasznie nudzi............

Gość iwona17
nie mogę się tu znaleść

NauczMnieCzarować....... witamy słodziutką niunie sosss oj nie marudź może trafiasz na jakies zadufane lale :)

iwaneczka, poważnie mówię. :D jest taka twórcza. podoba mi się :classic_cool:

wyobraźnie od czego masz soossss; koktajlowa to też pewnie jakieś słodkie stworzenie :) mam jakieś pozytywne nastawienie dziś:) chociaz leże i kwicze z bólu :(

Nicco... lubie się bawić zdięciem czasem , czyli tworzyc siebie w niecodziennych '' kreacjach'':)

kregosłup :( że chodzić nie mogę ; L4 do piątku bedziecie mnie mieć na karku :D

ano właśnie, może za dużo się nadźwigałaś czegoś. ;p

nie nie dźwigałam czasem mam takie lekkie kontuzję po kilku dniach przechodzi :)

no cóż w końcu trzeba się wziąść za rehabilitację ;( a gimnastyka w łożku pomóc może jak najbardziej hihihi z tym , ze tymczasowo faceta w domu brak :( łoj tzn trenera hahahahah

no dbaj dbaj. i teraz pewnie uziemiona w domu siedzisz ? :D

nio w domku , szlak mnie trafia ; zazwyczaj jestem w pięciu miejscach na raz :) nio ale na kafe wróciłam po długim ' Niebycie":)

i od tego czasu Twoim zdaniem kafe trochę się zmieniło czy jest tak jak kiedyś ? bo ja to tak naprawdę od pon zacząłem tu zaglądać wieczorami jak mi się nudzi.

jak byłam ostatnio , chyba ze dwa lata temu, byłam zagubioną kobietka, uzyskałam kilka słow pocieszenia :) poznałam kilka fajnych ludków miło wspominam topik " dla kogo te wakacje są samotne" czy jakos tak miałam inny nick ale juz nie mogłam go teraz odzyskać :( kafeee ogólnie chyba pozostało takie samo , ale nie widze już znajomych twarzy :( osóbki chyba są coraz młodsze albo ja się starzeje hahahaa:

sooosss czemu przegrańcy raczej ludziki , które się nudza bądź potrzebują łatwej możliwości kontaktu, czy to na poważnie czy dla jaj czy tez po to żeby się po prostu wyżyć zwycięstwo zrobiłam sos pieczarkowy :P

dlaczego od razu przegrańcy ? :P chyba jestem wśród tego młodego pokolenia, bo mam 17 lat, ale zacząłem zaglądać tutaj właśnie z powodu nudy. wakacje i te sprawy, późnymi wieczorami w tygodniu mało co się dzieje i chcę poobserwować, co tu się wyprawia na tym kafe. :classic_cool:

nicco 17 latek masz i nie szalejesz gdzieś w realnym świecie :) sooss zjem jak zgłodnieje; obiecałam ten sos mojemu Pingwinowi , a ze nie byłąm w stanie wstać wcześniej z łożka to teraz robie :) tzn zrobiłam i jestem dumna :) bo wyszedł mniami :)

iwaneczka szaleje, ale ja to dopiero się rozkręcam. :D:classic_cool: i gratuluję zrobienia znakomitego sosu. :D

Gość TonAngelot
Hej! Pomysł na nudę? Serdecznie polecam bloga zupełnie zwyczajnej, młodej kobiety z dużego miasta! Spójrz jak ona radzi sobie z nudą i codziennymi problemami. Może z czasem zaczniesz dostrzegać podobieństwa? A dziewczyna z sąsiedztwa okaże się bardzo podobna do Ciebie? http://mamnowyplan.bloog.pl/