Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ipoipiop[oii[pooppo

czy wypada - pytanie o prace

Polecane posty

Gość ipoipiop[oii[pooppo

bylam na rozmowie w sprawie pracy, wydawalo mi ze traktuja mnie powaznie, powiedzili ze oddzwonia, a nie oddzwonili, czy wypada samemu zadzwonic lub pojechac i zapytac sie ? niby wiem ze jakby chcieli zadzwonic to by zadzwonili, ale skoro juz zaprosili mnie na rozmowe to niezaleznie od decyzji powinni zadzwonic do mnie i poinformowac mnie ? czy to nie ejst na tej zasadzie? dopiero zaczynam szukac pracy wiec nie wiem jak to jest

Gość ipoipiop[oii[pooppo
dodam ze zalezy mi na tej pracy...

na jakim ty swiecie zyjesz dziewczyno..no ale ok;) dopiero zaczynasz jesli nie oddzwaniaja to znaczy ze maja cie w dupie;) no chyba ze jestes nie wiem 2-3 dni po rozmoweie to moze jeszcze rekrutuja.... bylam na wielu rozmowach i tylko raz mi napisali ze wybrali kogos innego:) reszta sie nie odzywala:)

Gość ..................,,,,,,,,,...
nie wypada

Gość REAL TV
mozesz spokojnie zadzwonic albo jeszcze lepiej wyslac maila w ktorym napiszesz ze nadal jestes bardzo zmotywowana i ze chcialabys ich zapewnic o swojej motywacji i zapytac kiedy ewentualnie moglabys sie spodziewac odpowiedzi. Lepiej nie jechac, bo mozesz akurat im przeszkadzac czy cos.

Gość wigvh
A jak dawno temu była ta rozmowa? Bo oddzwaniają do tygodnia lub dłużej jeśli jeszcze nie minął termin składania aplikacji i ciągle prowadzą rozmowy z kandydatami.

Gość zawsze tak mówią...
że oddzwonią, niestety w polskich realiach pracodawców dalej brak z reguły tej kultury i czasu by oddzwonić i powiedzieć chociażby: "dziękujemy za zainteresowanie, ale... bla blabla". Czasem, rzadko oddzwonią jeżeli wybrali mimo wszystko innego kandydata. Musisz brac pod uwagę, że nie Ty jedna byłaś zaproszona na rozmowę i z tych kilkudziesięciu osób wybrali jedną, a o reszcie zapomnieli. Jednak nic nie szkodzi na przeszkodzie, zadzwonić i grzecznie się zapytać o ile minął odpowiedni czas, a nie np. 24h. Powodzenia :)

mam chlopaka obcokrajowca, szukal pracy m. in. w anglii i byl na kilku rozmowach, gdy nie byli nim zainteresowani to zawsze dostawal maila, ze dziekuja i ze beda trzymac dokumenty na przyszlosc. w polsce niekulturalnie olewaja na to wyglada...

Gość dsgvdfbe
Jak CI zależy na tej pracy to zadzwoń i zapytaj jak się sprawy mają, ja właśnie tak dostałem pracę

Gość ipoipiop[oii[pooppo
cv zlozylam juz kilka miesiecy temu, zadzwonili i zapytali czy jestem dalej zainteresowana, potwierdzilam, kazali jeszcze raz przyniesc cv i zaprosili na rozmowe o pracy, wiem ze szukali juz jakis czas kogos z wiekszym doswiadczeniem, ale nie znalezli, dlatego pewnie do mnie zadzwonili, no i myslalam ze to znaczy ze sa sklonni mnie zatrudnic :/ ehhh ci pracowadcy...

Gość ipoipiop[oii[pooppo
wlasnie z tego co sie orientuje to raczej tlumow tam nie zapraszaja na rozmowy, nie maja chetnych, to jest dosyc waska branza rozmowa byla tydzien temu

Gość wigvh
Jeśli po kilku miesiącach odgrzebali Twoje CV, to ja bym zadzwoniła i się przypomniała! Na pewno w takiej sytuacji wypada. Powodzenia