Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana :(

Jestem w ciąży ale nie wiem z kim :(

Polecane posty

Wiem że mnie potępicie ale nie wiem co zrobić. Mam meża i raz jeden jedyny go zdradziłam z jego bratem i tydzień temu wyszedł mi pozytywny test. Nie wiem ktury jest ojcem. co ja mam zrobic?

Gość no ciekawe KTURY
z bratem, to po rodzinie:)

Gość też jestem ciekaw ktUUUry

Gość karola karolak
jakie to zalosne jest... glupie kurrwy szlajaja sie na prawo i lewo a pozniej na kafeterii... co mam zrobic co mam zrobic... gowno masz zrobic, znajdz sobie jakis cichy kat i tam placz nad swoja glupota :/ rany skad sie biora takie pindy...

prosze o porade a nie o wytykanie blędów ortograficznych :(

Gość no ciekawe KTURY
ojej a co masz zrobic. Masz 2 wyjscia, powiesz albo nie ;] proste

Gość ale napisala ze zle wcisnela
a ja myslalam ze takie sytuacje tylko w durnych wenezuelskich serialach sie zdarzaja :o

uważacie że powinnam powiedzieć teraz czy poczekać aż do porodu i zrobić test na ojcostwo?

Gość wspolczuje
oblicz kiedy mialas dni plodne :P Czy mozliwa sytuacja, zeby byc w ciazy z bratem? MAtko!!!!! Trzeba bylo sie chociaz zabezpieczyc!!!!! Bardzo Ci wspolczuje, ale mysle, ze powinnas mezowi przyznac sie do wszystkiego i poniesc konsekwencje swojego czynu. Jestes dorosla, wiec powinnas sie z tym liczyc i pomyslec wczesniej!!!! A kiedy sie przyznac? Wg mnie jak najszybciej - ukrywanie wszytkiego 9mcy i zadreczanie sie po katach nie pomoze!!!!

Gość hsdgfhzh
ha ha ha ale jaja:) na pewno jestes w ciąży z bratem mogę się załozyć!! tak czy siak twoje małżeństwo to już fikcja!!

Gość Dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mów nikomu i w ogóle nie myśl o tym !!! bo psychika Ci wysiądzie. Zaraz pewnie i mnie wszyscy zjedzą ale ja miałam podobną sytuację z tym, że ten drugi facet to nikt z rodziny. Moje dziecko ma już 1,5 roku i czasem się zastanawiam kto tak na prawdę jest jego ojcem, ale nie zadręczam się tym. Kocham mojego maluszka i tyle, bez względu kto jest jego tatą. Podobieństwa póki co nie widać do żadnego. Są momenty że faktycznie chciałabym wiedzieć, ale po co??? I tak będziemy wspólnie z mężem wychowywać maluszka. A taki test na ojcostwo nie kosztuje 10zł czy nawet 100 zł, tylko z 1000zł albo i lepiej. Mam dzieci i mam w co inwestować...................................

Gość KLPOUYT
JEŚLI POWIESZ MĘŻOWI TO BĘDZIE KONIEC TWOJEGO MAŁŻEŃSTWA!

co za samiec na baby musi byc aby zerznac zone wlasnego brata. Albo jest na tyle brzydki ze nie umie sobie znalesc laski i jak tylko nadarzyla sie okazja to Cie posunal. Badz Ty jestes na tyle urodziwa ze nie mogl sie pochamowac w co watpie.. 3 mozliwosc wybralas brzydszego gorszego brata dawno mialas na niego ochote i stalo sie jak chcialas.. PATOLOGIA Jak bylo warto bylo ? udany sex? uzylas gumek gdzie finiszowal?