Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kornelunia1997

Zakochalam sie!!!

Polecane posty

Chej zakochalam sie w pewnym chlopaku.NIe wiem jak mam do niego zagac i nie wiem jak mam zwrocic na siebie uwag by zaczal sie mna interesowac.Prosze pomozcie mi ale tak solidnie.Bardzo mi na nim zalezy i chcialaby z sie umowic ale nie wiem czy kobieta moze tak pierwsza ale boje sie ze mi odmowi. HELP HELP HELP HELP HELP. :( :) :*

Gość karola karolak
jesli dobrze wnioskuje masz 13 lat... zrob mu laurke narysuj kwiatka a on juz sam odgadnie. No chyba ze ma 12 lat, to nie bardzo. żal.

Tak zgadza sie mam 13 lat ale on jest tylko o rok ode mnie starszy ma 14 lat jest dla mnie mily i nieraz zacheca mnie zebym poszla z nim. :)

Gość karola karolak
No to idz z nim. tylko nie zapomnij laurki. Bo bez laurki to Cie nie zaliczy raczej. A najlepiej bedzie jak w tej chwili pojdziesz do mamy i poprosisz ja o mlotek i dwumiesieczny szlaban na wychodzenie z domu- taki czas dla Ciebie, abys powoli wybijala sobie swoja glupote z glowy!

Nie do konca rozumiem jaka glupote.Przeciez ja sie nawet nie narzucam wiec o co chodzi Ci z wybijaniem sobie glupoty i dwumiesieczny szlaban?

No nie wypada by kobieta pierwsza tak ten..ale ty nie jesteś kobieta jeszcze więc..

Gość karola karolak
dziecko ty masz 13 lat!!!

Ja mam dopiero 13 lat a on 14 wiec nie pisz mi o seksie!Ja chcem sie z nim umowic i jak nastolatek z nastolatka chodzic ze soba.Tylko nie wiem jak mam do niego zagadac zeby zwrocil na mnie uwage.Chyba zle sie zrozumialysmy 13 i 14 latki chca sie tylko do siebie zblizyc i nie mysla o seksie.Ja go bardzo lubie i chce z nim chodzic tylko o oto mi chodzi.

Gość safdjnsdtyk
kornelunia wypad do kosciolka na rozaniec a nie przesiaduj z doroslymi na kafe