Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koles12345

chlopak z pytaniem do dziewczyn

Polecane posty

Gość koles12345

Czy wyglad przy pierwszym wrazeniu jest bardzo istotny dla was? Moze to troche glupie pytanie, ale jestem poprostu troche niesmialy a z tego co zauwazylem to mam duze powodzenie u dziewczyn, ale jakos nie mam odwagi podejsc do fajnej dziewczyny bo wydaje mi sie ze i tak mnie odpali i tak ;p Poznaje tylko wtedy jak mnie ktos zapozna ;p Wiec jak? Czy na dyskotece podejdzie do was fajny chlopak to odrazu jesescie chetne do znajomosci? Albo jak napisze na nk to odrazu go odpalacie czy chcecie poznac ta osobe? Mam 21 lat, na bark powodzenia nie narzekam ale chyba za bardzo jestem niesmialy.. jak sadziecie?

Gość koles12345
tak se dziś śpiewałem podczas mojego pierwszego w życiu golenia, gdyż właśnie dziś, pełen entuzjazmu znalazłem na swojej brodzie pierwszego włosa! Miał on ok. 2mm długości i był blady- ale był! Zaskoczony i szczęśliwy pobiegłem do osiedlowego sklepiku, gdzie poprosiłem panią Stefanię o zestaw prawdziwego mężczyzny- maszynkę Żilet i piankę do golenia ARO. Przyszedłszy do domu zapragnąłem natychmiast użyć zakupionego sprzętu, po czym zajrzywszy w zwierciadło łazienkowe zwane lustrem dostrzegłem iż WŁOSA NIE MA!!! Okazało sie że był to tylko włosek łonowy mojego chomika-albinosa, któremu wczoraj późnym wieczorem obciągnąłem kutaska. rozczarowany oddałem maszynkę i piankę 12-letniemu bratu- może on ogoli sobie nią swoje łoniaki, których ja mimo dojrzałego wieku 21 lat nie doczekałem...

Nie najważniejszy ale istotny nie oszukujmy się, jeśli ma to być chłopak oczywiście bo na kolegę to raczej nie istotne.:)

Gość full metal panic
z tymi, którzy mi się podobają znacznie chętniej rozmawiam. ale zazwyczaj jest tak, że to ci brzydale potrafią mnie sobą zainteresować, przystojni poza urodą nie mają nic, co by mnie przyciągnęło 🖐️

Gość baba powinna być pod facetem
Facet powinien wyglądać i to lepiej niż kobieta. Mężczyzna zobaczy cycki nawet w kurtce zimowej, kobieta nie zobaczy nic interesującego w podartej koszuli czy zniszczonych spodniach ;).

Gość podszywacz lipcowy
koleś,musisz być sobą.Nic więcej. rzata małgo - to doświadczenie zyciowe

Gość patrzą głównie na stopy
Z tymi butami to prawda!! Laski patrzą na stopy i jak facet ma bardzo mały rozmiar ok 40 to od razu go skreślają bo małe stopy to znaczy że mały penis!!

Gość podszywacz lipcowy
ja nosze nr buta 47 :classic_cool:

Kilka lat temu moja koleżanka patrząc na faceta zaczynała od butów. Jak nie miał markowych,to "nie miał butów",innymisłowy,był skreślony;-) i gdzie ten romantyzm?pierwsze wymienione zdania?pierwsze spojrzenie? Ehh!!!

Gość koles12345
na szczescie o fajne ubrania czy buty sie martwic nie musze bo moge sobie na to pozwolic ale przeciez jak mnie dziewczyna nie zna to nie wie czy jestem bogaty czy nie ;p A na nk warto zagadywac? Albo wysylac zaproszenia nieznajomym dziewczynom?

Gość baba powinna być pod facetem
romantyzm umarł razem z Werterem, Don Kichotem 2 wieki temu :classic_cool:

Szkoda.. Ja bym się zadowoliła odrobiną oryginalności.. A teksty na nk typu "nie znamy sie ale mozemy to zmienic" nie przekonują mnie.. Ale czasem fajne spojrzenie i TO COŚ ma w sobie taką siłę persfazji..:-) tylko w marzeniach ofkors🖐️

Gość Hehee rzata
Pomarzyc mozna:-) nie wybrzydzaj bo zostaniesz stara panna🖐️