Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobić...

poznałem fajną dziewczynę ale mam dylemat

Polecane posty

zrobiłem wywiad środowiskowy i dowiedziałem się laska szalała na imprezach, nie żałowała sobie, i jak tak sobie myślę to odrzuca mnie to trochę, a dziewczyna jest bardzo sympatyczna i uśmiechnięta nie wiem co o tym myśleć

rozszerzam ofertę o soczystych panów bearsów,najlepiej emerytów,aktywnych względem mnie :)

spadaj tępy chuju ciekawe czy byłbyś taki kozak i powiedział mi w twarz zniszczyłbym ciebie leszczu

Gość A co za zyczliwy, posiada
takie informacje ? Moze chcial ci popsuc humor. Poznaj ja blizej, to sie przekonasz, a nie sluchaj "uprzejmie donosze".

Gość obrzezany ekogroszek
wlasnie, wolalbys, zeby rozdawala gazete wyborcza na skrzyzowaniu ?

to wiem od kumpla, który często ją widywał na imprezach, znam go 20 lat i po co miałby mnie okłamywać jest fajna tylko ze sie stukała z innymi, co innego w związku co innego dla sportu

Gość tania jania
a co to znaczy, że sobie nie żałowała...jeśli się puszczała to trudno uznać to za szaleństwo młodości bo świadczy to raczej o kiepskim wychowaniu, braku wzorców i zasad moralnych, może się to zemścić kiedyś na tobie generalnie, jeśli ją lubisz to nie słuchaj opinii innych tylko sam ją poznaj, pamiętaj o badaniach przez seksem (jeśli ma opinię puszczalskiej), ciągle słychać o różnych chorobach przenoszonych...

Słowo na Niedzielę jeśli myślę o kimś poważnie to mnie to obchodzi

tania jania ma zajebisty charakter, ale nie da sie poznać czy laska jest łatwa czy nie

Gość no własnie własnie
z tym wywiadem to jest tak ,ze część moze byc prawdą , a połowa to plotki Wiesz jak ludzie potrafia nagadac z zawisci lub dla zabawy , a poza tym pozory mylą Ktoś moze ją w jakis sposób postrzegać , a to tylko pozory , maska , ona moze byc inna

posluchaj taniej jani ma racje, jezeli tobie na niej w jakikolwiek sposob zalezy

co dzien rano swoim miekkim flakiem pompuje koła okolicznym samochodom zaparkowanym przed moim 4-pietrowym blokiem z wielkiej płyty i podspiewujac w myslach niezapomniana piosenke z dziecinstwa "ogórek, ogórek, ogórek zielony ma garniturek", z nienasunietymi majtkami pomykam do pracy gdzie w pelni oddaje sie mojemu pryncypałowi tak duchowo jak i fizycznie.:)

Na pewno nie jest Ci łatwo ... Wiem , że pewnie podejrzewasz ( obawiasz się ) , że będzie sie tak dalej zachowywać .... Ale ludzie naprawdę sie zmieniają.... Może warto dać jej szanse ... Może przy tobie nie będzie musiała robic juz takich rzeczy ? . Pozdrawiam

co jak co ale to mój najlepszy kumpel i nie okłamie mnie

Masz max 18 lat, bo jestes tepakiem, wiec nie wkrecaj, ze znasz kumpla 20. :classic_cool:

No ok, chwali Ci sie ze myslisz o niej na powaznie. I zgoda ze nieciekawie jesli sie puszczala na kazdej imprezie z kolesiami w kiblu. Ale najpierw ja poznaj, a nie oceniaj od razu bo inni tak mówią. Roznie bywa w zyciu, jeszcze raz mowie.

co dzien rano swoim miekkim flakiem pompuje koła okolicznym samochodom zaparkowanym przed moim 4-pietrowym blokiem z wielkiej płyty i podspiewujac w myslach niezapomniana piosenke z dziecinstwa "ogórek, ogórek, ogórek zielony ma garniturek", z nienasunietymi majtkami pomykam do pracy gdzie w pelni oddaje sie mojemu pryncypałowi tak duchowo jak i fizycznie. HAHAHAHA. Umarłam.

Gość nie wiem co zrobić....
tryskam sobie do ust :D z nudów ? :o

Gość Poznaj ja...twoj kolega
ja widywal, moze sie bawila,tanczyla, ale wiecej pewnie nie widzial, tylko sie domysla. Przeciez reki miedzy nia i innymi nie trzymal. Pozatym, moze od niej dostal kosza i to go urazilo. A wiec poznaj ja i sam sie przekonasz.

a powiedzcie mi (nie mam doświadczenia) jak mam poprosić mojego pana od przyrody żeby mi obciągnął? marzę o nim od 1 komunii św, kiedy to pogłaskał mnie po głowie i powiedział: jutro kartkówka z krain geograficznych. było to romantyczne i seksowne zarazem. do obciągania może być również miły emeryt spod Kutna, ew. spod Grunwalda, który posisusia moją zwietrzałą twarz w pozycji horyzontalnej. pan obowiązkowo musi mieć surdut z najnowszej kolekcji Ewy Minge z futra Azerbejdżańskiego Lisa o nazwie kuma kuma... jak mam to powiedzieć?

mialam taka sytuacje najpierw poznaj ja a potem sluchaj tych bzdur, ja sie chcialam zmienic dla chlopaka i nie imprezowac duzo ale i tak nie zdarzylam bo wczesniej sie rozstalismy :) ale u mnie akurat bez jakiegos "zalowania sobie" bo co to to nie:)

Gość tania jania
wiesz co, można powiedzieć, że szlałąm kiedyś po imprezach, miałam mnóstwo znajomych, balowałam do rana po lokalach ale nigdy nie przespałam się z kolesiem poznanym na imprezie...z pozoru można by powiedzieć, że byłam latawicą ale to nie jest prawda bo miałąm w życiu 4 poważnych partnerów. czy ten twój kolega nie spiskuje, nie jest zazdrosny a może po prostu była ona dla niego niegdyś łatwa i stąd ta opinia? jeśli chodzi o test "łatwości" to sprowokuj taką sytuację wykorzystując jakiegoś dobrego kolegę i przekonasz się (tu na forum ktoś pisał, że tak sprawdził dziewczynę)

Dodam, że wieczorami chodzę do parku miejskiego. Rozbieram się do naga i biegam na czworakach z watahą bezpańskich psów. Walczę z nimi o wyschnięte zdechłe wrony, pożerając je łapczywie szczególnie smakując tłuste białe gąsienice. Piór ogonowych używam jako wykałaczek :classic_cool:))