Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nic co by...

czemu faceci nie lubią porządnych kobiet? seks.

Polecane posty

zauważyłam, że facetów to wkurza jak kobieta długo się nie seksi. zaraz uważają, że coś z nią tak. zwłaszcza jak powie, że to ze względów ideowych i jest ładna. flirtowałam z pewnym facetem, to mnie olał na rzecz babki pracującej w show bussinesie, która otwarcie go namawia na seks. widocznie mu się takie podobają. to samo się tyczyło moich 3 poprzednich i jedynych. potem faceci narzekają, że babki się puszczają a sami takie chcą. istnieją faceci, którzy lubią porządne, które tylko ukochanemu się oddadzą? ja się w życiu seksiłam z 10 razy i na razie od dawna nic i mnie odrzuca jak facetowi podoba się taka otwartość w sprawie seksu.

Widocznie nie możesz ich zainteresować niczym innym niż sexem. Przykro mi.

Ale to nie ma nic wspolnego z porzadnoscia, lecz z nasza natura. Sa tacy ktorzy lubia zdobywac, polowac a jak wiadomo kazde polowanie konczy sie zawieszeniem trofeum na swojej scianie. U wiekszosci to po prostu zaniklo i sie rozleniwili, poszli na latwizne :)

jak seksem jak się właśnie nie sekszę ?? właśnie wybierają głupie baby, które nic sobą nie reprezentują i im to starcza. nie znasz mnie to nie oceniaj.

Gość hunny bunny
tylko, że te puszczalskie to ktoś musi przelecieć, jakiś puszczalski. ale coś w tym jest. jak dwa lata wstecz powiedziałam mojemu byłemu facetowi, że jestem dziewicą (miałam 21 lat), to myślałam, że się popłacze ze śmiechu. i jeszcze tekst: o kurwa, zakonnica! :o :o :o faceci to idioci.

Porządny facet to oksymoron:classic_cool: Bez wyczucia, dobrego smaku, jakiejś ogłady. Faceci to świnie, chociaż zdarzają sie wyjątki. No ale właśnie... WYJĄTKI. Reszta się zepsuła strasznie.

W ogole ile dziewczynko masz lat? 15? Wyrażenie seksić jest godne własnie 15 latek. :O Dorośnij, a tymczasem nie zawracaj sobie tym głowy. Skończ gimnazjum.

to jakiś paradoks: mężczyźni chcą piękne i nietknięte a wybierają brzydsze i puszczające się. mój pierwszy facet specjalnie kłamał by mnie przelecieć, drugi-nawet kłamał, że bezpłodny bo chciał mnie na dziecko złapać już od razu. i jak tu rozpoznać dobrego faceta ... :/ ? straciłam nadzieję.

będę mówiła jak będę chciała-to po pierwsze. lubię tak mówić i będę tak mówiła. widać, że jakaś przeciwniczka porządnych się znalazła.

Jestem w miare porządna i nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem wartosciowego facet. ;)

no normalnie. skoro cie rzucali bo nie chcialas z nimi seksu uprawiac.. to widac niczym innym ich zatrzymac bys nie mogla, to sobie poszli :D

nigdzie nie napisałam, że mnie rzucali. umiecie czytać ?

No jak nie pisałaś. Ja pierdole. Poza tym nie dziwie sie, że Cie olewali skoro uzywasz zwrotów typu "sexić się" No kurwa :O:O:O:O:O:O:O:O:O

no fakt, po wypowiedziach widać, że jednak trzeba się puszczać by zatrzymać faceta... tyle, że ja nie potrzebuję zatrzymywać sobie faceta tylko prawdziwej relacji. zauważyłam, że to przez inne babki faceci się nauczyli takiej płytkości.

tak jasne zwalaj wine na na wszystkich dookola byle nie u siebie ją zobaczyć :D jakież to "głębokie"

napisałam o facecie, którego krótko znałam a nie o tych, z którymi byłam !

Gość hełmofon od t-54
autorko, współczuję. trafiła ci się dyskusja z dwoma napalonymi tyranami :classic_cool:🖐️

buhahahahaha nie no haha to bylo dobre und motzne :classic_cool:

Gość oczy jak oczy
ty to juz glupsza kerri byc nie mozesz szmato idz ojcu laske zrob

Gość hełmofon od t-54
cool :classic_cool: pokażcie tzytzki, bo chcę porównać ze swoimi 😭

Gość bo nie i juz

Gość najdziwniejszy
"stnieją faceci, którzy lubią porządne, które tylko ukochanemu się oddadzą? " no oczywiscie ze tak ale jak sie nie oddaje, to dochodza do wniosku, ze nie sa tymi ukochanymi, wiec po co tracic czas :D

Gość wiem kto mnie zabił
carrie ty porządna ? buhahahahahaha jak jakis facet wstawi fote swoją na kafe to tylko bys bzykać go chciała idiotko zeszmacona, co to za wyrażenie "bzyknełabym' jak kiedys napisałaś? przecież tak mówią tylko 15 latki więc nie miej pretensji do autorki że pisze seksić się bo sama jesteś taka sama :D

Gość plumkaaaaaa
"Spokojnie, w sumie k**wa możesz mnie nie lubić. Tak jak ja nie lubię ludzi, którzy mówią by mówić." czyli siebie nie lubisz zdziro

Gość hujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
:D

Gość bo porzadnych kobiet nie ma