Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobro powraca zło też

Moja dziewczyna się załamała, chciała się zabić, walczy o życie, jak się zemścić

Polecane posty

wszystko wina zjebanych pracodawców. a raczej ludzi którzy mają możliwość kogoś zatrudnić uważaja sie za bogów. życze wam żeby poumierały wam matki dzieci i męzowie/żony pozdradzali!! wszystkiego najgorszego mendy!!! wysyałała tysiące CV , kilka razy była zaproszona na rozmowe, raz omal nie dostała, jej konkurent - przychlast z niedosmarowanym kremem na ryju... kto dziś ma prace? on. Ona to zobaczyła i się załamała...najpierw była smutna i przybita kilka dni, później płakała i nie chciała rozmawiać, 4 dni temu próbowała się zabić, teraz jest w takim stanie, że nadal nie wiadomo czy wyjdzie ze śpiączki. ja już nie mam siły , jak jestem przy Niej to chce mi sie płakać, chodze do koscioła i sie modle chociaż jestem niewierzący....i mysle żeby sie zemścić na tych ludziach...to ich wina!!

Gość no to kadrowcy w RP
mają teraz przesrane :P

Gość poskolotokutorka
przede wszytskim bądz dla niej oparciem bo widac nie byłeś wystarczającym........ przecież nie praca jest w życiu najważniejsza a w jej szukanie porażki są po prostu wpisane. nie rozumiem jak mozna sie probowac zabic, bo sie nie dostalo akurat takiej pracy! moze potrzebne jest jej prawdziwe leczenie psychiatryczne!

Po pierwsze: nie życz nikomu takich rzeczy, bo to co wyjdzie od Ciebie, powróci potrójnie. Po drugie: chcesz się zemścić? Niestety, żyjemy w takich czasach w jakich żyjemy i w takiej sytuacji jest wielu ludzi. Wiesz, może ten "przychlast" miał lepsze kwalifikacje, lub plecy w firmie :( Twoja dziewczyna najwyraźniej ma depresję i naprawdę bardzo współczuję, że targnęła się na swoje życie. Mam nadzieję, że z tego wyjdzie bez większych uszczerbków na zdrowiu. Przede wszystkim bądź przy niej i nie myśl o zemście, bo to nie pracodawca jest winny, ale ciemna strona kapitalizmu. Przecież nic nie jesteś w stanie zrobić. Pobijesz kogoś? Będziesz miał problemy z prawem, a tego Tobie i Twojej dziewczynie nie potrzeba, zwłaszcza w obecnej sytuacji.

ja mam taką pensję , że też można się załamać, móglbym zalatwić jej pracę, ale była bardzo źle płatna i ciężka, a tamta była lekka i dobrze płatna, to nie był kadrowiec tylko osoba głowna decyzyjna, w dodatku podobno miła, ale widać fałszywa żmija, albo tamten chuuuj jej zrobił minete :/ ja pierdole!!! moja dziewczyna zrobiła lepsze wrażenie ale tak zawsze bedzie suka zatrudni faceta a pies kobietę :/ ludzie nie badzci szowinistami! zatrudniajcie tego kto lepszy a nie osoby płci przeciwnej :/

Gość masz prawo zyczyc im zle
to NIE wroci potrojnie,ona tak g wie,dowodow NIE MA,powodzenia

nie mówie że bede bił , spotkam tą babę i spytam czemu zatrudniła jego nie Ją. skoro miała nie patrzeć w CV tylko na to jaki kto jest!! moja dziewczyna jest dobra, wesoła, ładna - duzo lepsza w obsłudze klienta niż jakiś sztywny frajer kurwa z biedronki niedojeb z kremem albo spermą na ryju!!!przepraszam za slownictwo ale mam już dość, moja dziewczyna szukała pracy 7 miesiecy, w końcu myślała że spotkała lepszego pracodawce , normalnego, kobieta zrobiła nadzieje i gówno!! spytam ją jakby się czuła jakby zatrudnilki jakiegoś brudasa ze wsi zamiast jej !!!

Gość do czarne glany ,,,,,
piszesz bzdury i czasem sie zastanow zanim znowu sie tu wypocisz,zgoda? bye!

Gość no litosci....
chłopczyku ochłoń...jak to nie ma pracy??? jak to???? a moze twoja panienka przecenia swoje mozliwosci co?? moze za wysokie progi??? ulotki roznosic nie laska jak nie ma kasy?? a w miedzyczasie szukac innej pracy??? skonczyla jakas szkole, ma zawod, co moze zaoferowac pracodawcy??? nie znosze takich smiesznych ludzikow z roszczeniowa postawa wobec wszystkich:O

Gość wspolczuje to podłe
tak dlugo sie starła i nic...baba pewnie myslala,ze chlop bedzie wiecej robil,ona go bardziej wydoi,to okropne,tak bardzo chciałabym usciskac twoja dziewczyne!!!!!!prosze zrob wszystko aby ona sie pozbierała i wróciła i zeb znowu smiała sie jak kiedys,zrobisz to prawda? wiem,ze tak, zycze wam jak najlepiej,caluje1!!!!!

Gość no litosci....
a swoja droga jesli ta twoja panna reprezentuje taki poziom jak ty to chyba masz odpowiedz dlaczego nie moze znalezc pracy....:O

Gość potrojnie to głupota wraca
do czrne glany cuchnace potem i głupotem!!!!sp..z pouczeniami!!!!

No może po prostu nie ma kwalifikacji i sie do tej pracy nie nadawała, woleli kogoś z doświadczeniem i wiedzą? Ty jakbyś był pracodawcą też byś taką osobę wybrał, uwierz...

Gość nie słuchaj tych
''chodze do koscioła i sie modle chociaż jestem niewierzący'' heh jak trwoga to do boga co? wszyscy ateiści są tacy sami, boga nie ma dopóki jest dobrze w życiu, ale jeśli zdarzy się nieszczęście lub tragedia to zaczynają się modlić, prosić albo się nawracają...

do czarne glany ,,,,, piszesz bzdury i czasem sie zastanow zanim znowu sie tu wypocisz,zgoda? bye! Z całym szacunkiem pomarańczko, ale zawsze się zastanawiam :P Nie oceniaj tylko poproszę o kontrargumenty następnym razem Autorze, wierzę, że jesteś wściekły i masz do tego pełne prawo. Nie wiem na jakiej podstawie ten koleś dostał pracę, a nie Twoja dziewczyna :( Niestety nie ma na tym świecie sprawiedliwości, o czym sama się wiele razy przekonałam. Jasne, możesz zapytać dlaczego, jak najbardziej. Nie wiedziałam, że tak wygląda koncepcja zemsty, spoko :) Jednakże na Twoim miejscu nie liczyłabym na szczerą odpowiedź. Życie. Aha, czy się komuś to podoba czy nie to zło wraca, dobro też.

Gość racjjjjaaa
''ciemna strona kapitalizmu'' dokładnie!!! czarne glany ma racje, to wszystko wina komuchów jebanych! tępić ich! na stos z komuchami zawszonymi!!!

Gość kiok
Sorry, ale chyba cie pojebalo. Ja rozumiem, ze przezywasz fakt, ze dziewczyna sie zalamala, ale nie ona jedna i jesli kazdy mialby sie zabijac z powodu nie dostania pracy, to swiat by sie niezle wyludnil. Na jakiej podstawie twierdzisz, ze ona byla lepsza kandydatka??? Bo byla ladniejsza?? :O

Gość kiok
baba pewnie myslala,ze chlop bedzie wiecej robil,ona go bardziej wydoi,to okropne, haha, co jest okropne, ze baba smiala przyjac do pracy niezbyt ladnego faceta(czego nie wiemy, bo autor nie jest obiektywny) niz dziewczyne?? Dobre:D

07.07.2010] 09:35 [zgłoś do usunięcia] potrojnie to głupota wraca do czrne glany cuchnace potem i głupotem!!!!sp..z pouczeniami!!!! Wierzę Ci na słowo, skoro wiesz z autopsji :D

no wyobraź sobie jest lepsza od pachoła ze wsi , po pierwsze jest z miasta, ma kulturę, zna historie, mniejsza o to, nie jest prostakiem, skończyła liceum, zdała świetnie maturę, dostała się na studia dzienne na UW, zna śweitnie trzy jezyki obce, ma nienaganną aparycje , jest fotomodelką nie bede wymieniał wiecej jej zalet, bo to bez sensu, kobieta powiedziała jasno "nie patrze w CV, bo to jedno a czlowiek to drugie" moja dziewczyna jest sympatyczna, nie jak jakis burak, ale ja mu zrobię przypał i go zwolnią :) glupi debil pewnie dzwonił do tej kobiety i upominał się o prace

Gość wymarzona
racjjja/ Nie jestemzwplenniczka komuchow,ale co ty piertolisz?,cos ci sie porabalo. Czy to z winy komuchow nie ma pracy,a pracodawcy robia z nami ci im sie podoba? Kto pozmienial prawo pracy tak zeby pociotki mogly robic z ludzmi co chca?

wspolczuje to podłe tak dlugo sie starła i nic...baba pewnie myslala,ze chlop bedzie wiecej robil,ona go bardziej wydoi,to okropne,tak bardzo chciałabym usciskac twoja dziewczyne!!!!!!prosze zrob wszystko aby ona sie pozbierała i wróciła i zeb znowu smiała sie jak kiedys,zrobisz to prawda? wiem,ze tak, zycze wam jak najlepiej,caluje1!!!!! dziękuję ! jak dobrze że są tacy ludzie, widać wrażliwośc...bardzo mi miło, ja juz prawie placze, bo nie wiem jak to dalej bedzie, ale dziekuje Ci z calego serca. na pewno jestes dobrym czlowiekiem i oby do Ciebie tez wiele dobra szlo

Argumenty powalają na kolana, a te o fotomodelingu zwłaszcza :D Bez doświadczenia i wykształcenia to nie dostanie lekkiej pracy na dzien dobry, choćby historię recytowała po nocach w 3 językach i chodziła jdnocześnie po wybiegu :) A maturę teraz ma 90% ludzi ;)

nie jestem ateistą, wierze w Boga,chociaż mógłbym dawno nie wierzyc, zabrał mi rodziców, moi rodzice którzy mnie adoptowali sa cięzko chorzy, sam też mam słabe zdrowie, przeszedłem ciężką operację, jaki poziom? a jaki mam mieć poziom? mam pisać wierszem poematy jaki to jestem nieszczęśliwy? niestety nerwy mi puszczają :( nie mam wsparcia, rodzice chorzy,z przyjaciółmi nie chce mi sie rozmawiać, oni albo są swawolnikami, albo wszystko im się układa...a jak sie nie układa to nie bede im dokladał moich zmartwien...najchętniej przytuliłbym ją, oprczó tego że to moja Dziewczyna to jeszcze Przyjaciel a teraz mogę ją stracić, bo jakaś baba była fałszywa...no tak , nie ma doświadczenia? a skąd ma mieć skoro wszyscy na to patrzą? bo co ta baba mowiła jakie to zrobila na niej dobre wrażenie? no po co!! mogla od razu powiedzieć że przemysli a nie robić nadzieje!

Gość twoja panienka
jest zajebiscie slaba psychicznie, tylko chory czlowiek popelni samobojstwo, bo wola zycia u zdrowej psychicznie osoby jest instynktem najsilniejszym... Duzo osob ma gorsze przeciwnosci losu i sie nie poddaje... wyjezdzaja czy cos, a ona widac pizda zyciowa i tyle

Gość twoja panienka
jest fotomodelka? :O to zarobilaby kokosy za to... a co ona za ladna gebe ma isc do pracy? dostala sie na studia dzienne, a je skonczyla? Co ty pierdolisz chloptasiu?

Takie czasy ciężko o pracę ale jeśli się zemścisz na pewno Ci nie ulży. Musi szukać dalej a w Tobie mieć oparcie musisz dać dziewczynie do zrozumienia ze praca nie jest najważniejsza. http://www.bobovita.com.pl/galeria/51489 Proszę o głosik na naszego synka. Proszę głosować raz dziennie co 24 godziny. Dziękuję

Gość kiok
Facet, zejdz na ziemie, w tej chwili kazdy jest lepszy od twojej dziewczyny, ktora jest niesamowicie slaba psychicznie i nie nadaje sie w tej chwili do zadne sprawy. Nie powierzylabym zadnego zadania osobie, dla ktora rozwiazuje swoje problemy targajac sie na swoje zycie. Jak widac kobieta dokonala dobrego wyboru i niech lepiej dziewzyna zaakceptuje fakt, ze nie jest pepkiem swiata i takich jak ona sa tysiace, dziesiatki tysiecy:O

skad wiem, że facet był brzydki ? bo go sam widziałem. umiem być obiektywny, nie mówię o każdym facecie że jest brzydki, mamy co prawda z moją dziewczyną różne gusta, zarówno co do kobiet jak i mężczyzn, wiem że moja dziewczyna nie lubi niskich,łysych i przypakowanych, ale ten koleś był wysoki, chudy, miał twarz jak psychopata , wytrzeszcz oczu, długi krzywy nos...nie wiem , klienci mogą się go przestraszyć, ale cóż, ona wybrała...może bała się konkurencji

Niech szuka pracy jako sekretarka, asystentka dyrektora :classic_cool: Do tego biorą co leci, byle ładne było :)