Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobro powraca zło też

Moja dziewczyna się załamała, chciała się zabić, walczy o życie, jak się zemścić

Polecane posty

Gość diminikN
tak to już jest, nie ma znajomości nie ma pracy albo trzeba być naprawde dobrym... takie jest moje zdanie. sam pracę dostałem po znajoności wogromnej niemieckiej firmie, teraz pracuje na dziale wogóle nie związanym ze wcześniejszą znajomością, pokazałem co potrafię, charowałem jak wół i teraz z roku na rok dostaję awans...

Gość diminikN
dodamjeszcze że jestem tylko po technikum i kończe 3 rok studiów...

Gość olllittta
Po pierwsze-od kiedy to,ze ktos jest z miasta swiadczy,ze jest lepszy-to jakas glupota zalosna Po drugie 20latkow znajacych trzy jezyki jest teraz mnostwo,a ona ma duzo wiecej starszej i wyksztalconej konkurencji. Po trzecie byc moze ten typ nie byl przystojny ale mial lepsza gadke. Po czwarte nie chce mi sie wierzyc,ze rodzice lekarze nie sa w stanie jej utrzymac i ze uwazaja ja jako pasozyta,mimo iz studiuje.Napewno pamietaja jak to ciezko na studiach. Wydaje mi sie,ze wyolbrzymiasz jej zalety.Ale i tak mi bardzo przykro. Znalam 5 samobojcow.

Gość dobro powraca zło też
nie głosowałem na PO więc nie wiem po co ten tekst. żyjemy w okropnym państwie gdzie rente ma ktoś np. bez nogi ale nie do końca życia a na kilka miesiecy/lat !! jakby noga miała odrosnąć!!! w mojej rodzinie wszyscy mają rente, nawet ja, a ten koleś to go wyśmiewam nie dlatego że ze wsi, może nawet jest z miasta, ale wsiursko sie zachowywał...