Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pollyxd

nierówność piersi ! (uderzenie ? )

Polecane posty

Mam 14 lat i 7 miesięcy prawie .. Mój rozmiar biustu to : 34/75 A (wiem mały) ;/ Ale chcę Was zapytać o bardzo ważną sprawę ... Chodzi o to, że jakoś rok temu zaczęły mi rosnąc piersi. I ten rok temu biłam się z boją młodszą sis i ja ją szarpnęłam i ona we mnie przywaliła głową i tak solidnie. I moje piersi różnią się rozmiarem i to strasznie ... Lewa jest o wiele większa od prawej i wgl. szybciej rośnie ... Ta prawa się rozwija ma taki sutek jak ta prawa, ale jest o wiele mniejsza ! Mówiłam mamie ona mi tylko powiedziała, że nic mi nie będzie i że sobie wmawiam ( ale ja widzę nie wmawiam sobie ! ) i ona też nieraz dostała od którejś ze swoich sióstr. .................. Błagam powiedzcie mi czy ta pierś już mi nie urośnie czy co ????! Ja nie chcę mieć takich nie równych piersi ! Help !

Gość wymarzona
przewaznie jedna piers jest zawsze mniejsza,tylko nie wiem jaka ty masz roznice?chyba to nie jest az tak widoczne?,jak nie jest widoczne to sie nie martw,bo taka juz nasza uroda,a uderzenie nie ma tutaj nic do rzeczy.

to że piersi są nierówne to normalna sprawa nikt nie ma równych z tym że u jednych kobiet różnica jest prawie niezauważalna a u innych widoczna gołym okiem

Gość lekarz rodzinny....
Przy okazji wizyty u lekarza rodzinnego, powiedz mu o swoim problemie. Obejrzy twoje piersi i zadecyduje co robić, jeśli wogóle coś jest nie w porządku. Moim zdaniem wielkość piersi się wyrówna.

Prawie każda kobieta ma nierówne piersi ;) Nie masz się czym przejmować, różnica powinna się trochę zmniejszyć.

rzadko kiedy kobieta idealnie ma równe piersi a poza tym dorastasz więc nie wiadomo jak się "skończy" ;)

Gość -------------...--------------
rzekł przeto specjalista w dziedzinie seksuologii, wybitny znawca kobiecego ciała, prawiczek Levviatan :)

Gość to nie przez uderzenie
to normalne, że dziewczyny maja piersi różnej wielkości, więc się nie przejmuj. Jednak gdybyś się naprawdę bała - a zapewniam że niepotrzebnie - to jak będziesz kiedyś u lekarza to przy okazji go zapytaj. To nic wstydliwego, dla lekarzy to normalka, naprawdę. Głowa do góry kochana :)