Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pollyxd

Nierówność piersi okropna ! pomóżcie !

Polecane posty

Mam 14 lat i 7 miesięcy prawie .. Mój rozmiar biustu to : 34/75 A (wiem mały) ;/ Ale chcę Was zapytać o bardzo ważną sprawę ... Chodzi o to, że jakoś rok temu zaczęły mi rosnąc piersi. I ten rok temu biłam się z boją młodszą sis i ja ją szarpnęłam i ona we mnie przywaliła głową i tak solidnie. I moje piersi różnią się rozmiarem i to strasznie ... Lewa jest o wiele większa od prawej i wgl. szybciej rośnie ... Ta prawa się rozwija ma taki sutek jak ta prawa, ale jest o wiele mniejsza ! Mówiłam mamie ona mi tylko powiedziała, że nic mi nie będzie i że sobie wmawiam ( ale ja widzę nie wmawiam sobie ! ) i ona też nieraz dostała od którejś ze swoich sióstr. .................. Błagam powiedzcie mi czy ta pierś już mi nie urośnie czy co ????! Ja nie chcę mieć takich nie równych piersi ! Help !

Jesteś jeszcze młoda. Powinno się wszystko ustabilizować, w końcu cały czas jeszcze rośniesz :) Martwić powinnaś się zacząć za kilka lat, narazie Twoje ciało się zmienia :)

Gość Vivi G.
Panna Anna, co Ty jej za bajki wciskasz? :O Piersi nie są symetryczne. Jeśli urosły jedna większa, a druga mniejsza to już tak zostanie.Wiele kobiet ma nierówne piersi. Nie zdajemy sobie z tego sprawy, bo wszędzie panuje sylikon.

Gość
tez mam nierowny biust, roznica jest wizualnie widoczna, nawet sutki mam nierowne w sumie kazda kobita tak ma tylko widac to mniej lub bardziej

Gość iksde