Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja!

pomocy!! co to za dziwny sms !!

Polecane posty

Gość takasobieja!

dzis rano dostałam smsa takiej treści : "Euro Bank S.A prosi o uregulowanie płatności- zadłużenie na dzień dzisiejszy wynosi 49,56" no inie wiem co teraz bo napewno nie mam konta w takim banku ani żadnych rat więc co to jest ??

Gość takasobieja!
prosze o pomoc ... co mam zrobić smsa dostalam od numeru zaczynajacego sie na 48717

Gość toffikk
No na kafeterii na pewno ktoś ci powie skąd masz zadłużenie w banku, dziewczyna na Boga ogarnij się, zadzwoń na infolinię tego banku i powiedz że dostałaś takiego smsa. Ale skoro nie masz tam konta ani rat to pewnie zbieżność numerów.

Gość no to jak nie masz z nimi
nic wspolengo to po prsotu zignoruj..poza tym ,zaden sznujacy sie bank nie wysyla TYLKO sms-a,ale list poczta....

Gość toffikk
No na kafeterii napiszą ci dlaczego dostałaś takiego smsa, dziewczyna ogarnij się na Boga i zadzwoń na infolinię tego banku i powiedz że dostałaś takiego smsa. Ale skoro nie masz tam konta ani kredytu to pewnie zbieżność numerów.

Gość migotkaaaaaaaaa86
zadzwoń do obsługi klienta tego banku i dowiedz się o co chodzi, może to pomyłka, albo ktoś wziął np. coś na raty na Twoje dane, lepiej sprawdzić

Gość takasobieja!
no wiem !! ale co z tym zrobić?

Gość toffikk
No na kafeterii napiszą ci dlaczego dostałaś takiego smsa, dziewczyna ogarnij się na Boga i zadzwoń na infolinię tego banku i powiedz że dostałaś takiego smsa. Ale skoro nie masz tam konta ani kredytu to pewnie zbieżność numerów.

Gość migotkaaaaaaaa86
zadzwoń do obsługi klienta tego banku i dowiedz się o co chodzi, może to pomyłka, albo ktoś wziął np. coś na raty na Twoje dane, lepiej sprawdzić

Gość madziatttttttttttttt
Infolinia mBanku mLinia Centrum Obsługi Telefonicznej mBanku działa 24 godziny na dobę, przez siedem dni w tygodniu; dostępne jest pod następującymi numerami: * 0 801 300 800 (z telefonów stacjonarnych w Polsce) * +48 (prefiks) 42 6 300 800 (z telefonów stacjonarnych i komórkowych, z dowolnego miejsca na świecie) * 783 300 800 (z telefonów komórkowych) * 6913 62265 (z telefonów komórkowych)

Gość mukhgjhtnklgmlemghl;dm
ja tak mialam kiedy zgubilam dowod osobiosity:o nagle zaczely mi przychodzic jakies podobne sms i okazalo sie ze moj byly maz wzial na mnie kredyt:o do dzis go splacam

Gość madziattttttttttttttt
Sory,miał być Eurobank :P 0 801 700 200, 071 79 93 200