Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość górfania

Chyba jestem w ciąży, a miałam @

Polecane posty

Gość górfania

Jak wyżej. Miałam normalną miesiączkę, nie jakieś plamienie. Teraz jestem w 12 dniu cyklu, boli mnie brzuch i plecy. Wczoraj zrobiłam test i bardzo się zdziwiłam, bo wyszedł pozytywny, dzisiaj rano drugi też pozytywny. Miałam torbiel i brałam luteinę, sama nie wiem co myśleć, do lekarza idę w poniedziałek. Czy jest ktoś, kto też tak miał?

Gość jestem jestem
tzn gdzies tam niedawno obilo mi sie o uszy ze dziewczynie wyszedl pozytywny ale okazalo sie ze to byl torbiel wlasnie na jajniku.....i w ciazy nie byla.... ...nie wiem....moze to o tobie czytalam jesli zalozylas niedawno taki topik a jesli nie to musisz poczekac do wizyty.....

Gość górfania
Nie to nie ja pisałam,ale też o tym czytałam. Boję się bardzo, bo to nie jest normalne:( Nawet jakbym faktycznie była w ciąży, to przez torbiel może się ona nie utrzymać:(

Gość jestem jestem
oby wszystko bylo...trzymam kciuki....!

Gość Maniusiowataaaa
Ja mam torbiela i jestem w ciazy test pozytywny wiec to nie jest powiedziane

Gość a ja miałam torbiel
pewnie autorko jesteś w ciąży. Progesteron, czyli luteina, nie wpływa na wynik testu. Test wykrywa gonadotropinę- zupełnie innych hormon.

Gość górfania
No ale ta miesiączka:(, chyba jutro pójdę do przychodni, bo nie wytrzymam do wizyty u swojego lekarza.

Gość a ja miałam torbiel
a miesiączka nie była miesiaczką tylko krwawieniem po pęknięciu torbieli krwotocznej na jajniku. Czasem się tak zdarza. Idź do lekarza i główka do góry. Pewnie za kilka miesięcy zostaniesz mamusią.

Gość górfania
Dziękuję Wam dziewczynki :)

Gość Maniusiowataaaa
ja wlasnie jestem w 9 tyg zyucze ci szczescia i napisz potem jak bylo po wizycie i co sie okazalo :) Trzymam kciuki

Gość górfania
Odezwę się na pewno. Jak dowiedziałam się, że mam torbiel, to nawet specjalnie nie staraliśmy się o ciążę, a tu może będzie niespodzianka:)

Gość Maniusiowataaaa
ja milam torbile majac 18 teraz mam 22 i mam zowu

Gość monles24
hej! Mam pytanko i watpliwosci. Kochałam sie z moim chłopakiem dwa dni po okresie, on skonczył na zewnatrz, ale niewycierajac sie wszedł we mnie znowu, mam 30 dniowe cykle i 4 dniowe miesiaczki wychodzi ze to nie był moj dzien płodny, ale czy jest mozliwosc zajscia w ciaze??

Gość odp na pytanko
tak