Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja2121

Mój chłopak nie chce pracować

Polecane posty

Dziewczyny pomózcie. Jestem z chłopakiem od 5 lat (on 23, ja21) i coraz częściej zastanawaim sie nad zamieszkaniem z nim jednak nie mamy na to pieniędzy. Najgorsze jest to że on juz teraz żuli na mnie pieniędze.Wszędzie płace sama za siebie. Ogólnie nie przeszkadza mi to ale jak jesteśmy gdzieś z całą paczką to żadna dziewczyna nie wyciąga portfela tylko ja bo on nigdy nie ma pieniędzy a przecież pracuje. A co będzie póżniej? ja mam opłacać wszystkie rachunki? Ostatnio zadzwoniłam do niego i zaproponowałam mu prace za granicą a on zniechęcony że niewie, że mu się nie chce. Zawsze jakiś pieniądz by wpadł a on że mu się nie chce. Moi rodzice się starają szukają żeby mógł sobie coś zarobić a on takie. Kocham go ale przeszkadza mi jego podejście dożycia. Dziewczyny poradżcie co mam robić

Gość po cichu jedynie
oj nie zazdroszcze ci przyszłego życia. nawet kwiatki na walentynki bedziesz sobie musiała sama kupować

bo on nigdy nie ma pieniędzy a przecież pracuje." pewnie szykuje po cichu dla was gniazdko na wspólne życie ... Cegły , zaprawa murarska, beton ... to wszystko kosztuje :P

Znam tez takiego elementa , prawie dwa lata byłam jego bankomatem , nigdy dziękuję nie usłyszałam. Też niby pracował ale.... ale nigdy kasy nie miał ale zawsze potrzebował Jak ja dziękuję ze mam to juz za soba

Gość fdeee
Pogoń pasożyta, bo całe utrzymanie domu a w przyszłości rodziny spadnie na Ciebie.

Daj sobie dziewczyno z nim na luz. Bo będziesz miała całe zycie prze**bane.

Gość klasadyplomowa
a ja bardzo lubie kiedy to kobieta za mnie płaci nie interesuje mnie jebana darmozjadka, ktora patrzy na pieniadze faceta...