Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filigranowa dziewczyna

mój facet woli grube babeczki

Polecane posty

wiecie co? mnóstwo naczytałam się o kompleksach grubych dziewcząt że mają zdołowaną psychikę na punkcie nadwagi i takie tam, ja jestem szczupła,filigranowa,mówią że mam piękna figurkę,od niedawna jestem z nowym partnerem ale coraz częściej dociera do mnie to że lubi grubsze babeczki , nazywa to żartobliwie walorami,i że nie mam się pilnować bo kochanego ciała nigdy za wiele, dziwne...w zasadzie fajne jest to na przyszłość w razie gdybym przybrała na wadze ale nie jest to pierwszy raz gdy słyszę o tym od facetów, co o tym myślicie?

no popatrz! a ile lat ma ten twój facet? może się zamienimy co? Ja mam tu i ówdzie krągłości, a on ogląda się za szczupłymi zawsze... :)

ale ja pisze powaznie, jestem ładniutka i szuplutka,nie chuda,nie szkielet ale z figurką :) pierwszy raz spotykam się z czyms takim bo jak dotąd słyszałam odwrotnie ,co do odpowiedzi w sprawie wieku facecik ma 28 lat ja + duzo,duzo więcej

ale ja pisze powaznie, jestem ładniutka i szuplutka,nie chuda,nie szkielet ale z figurką :) pierwszy raz spotykam się z czyms takim bo jak dotąd słyszałam odwrotnie ,co do odpowiedzi w sprawie wieku facecik ma 28 lat ja + duzo,duzo więcej